- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
İnşallah haziran son bekleyişin olur rabbim sanada verir en tez zamandacanm bu arada ben regl oldum su anda ayakta duramiyorum basim donuyor midem bulaniyor cok kotu.. reglmdede ilk defa bunlari yasiyorum icerde neler oluyor ah birbile bilsem insallh onumuzdeki ay hamile kaliriz isteyen herkes insallah
Belki gaz sıkışması vardır inşallah kötğ birşey olmaz normal adetin gibi mi okuyosuncanm basim cok kotu donuyor midem bulanyr esimi bkliyorum acile gotur beni dedim gelecek eger iyi olmassam acile gidecegim
Canım çok çok çok sevındım senın adına hayırlısı olsun bundan sonra çok güzel bir duyguHamileyimmmmmmmmmm
Haber ver inşallah birşey yokturSu An hastanedeyim serum taktilar kan tahlilini Bekliyoruz
Saolasın canım darısı sana olsunCanım çok çok çok sevındım senın adına hayırlısı olsun bundan sonra çok güzel bir duygu
cnmya kan degerim dusukmus oyuzden adetim kesik kesik geliyor...demir ilaci yazdi oyle iste vlla.. allhm insallh tez vakitte yavrunu kucagina alirsin insallahHaber ver inşallah birşey yoktur
Geçmiş olsun canım , amin inşallah sende tez zamanda bebişinin haberini alırsın inşallahcnmya kan degerim dusukmus oyuzden adetim kesik kesik geliyor...demir ilaci yazdi oyle iste vlla.. allhm insallh tez vakitte yavrunu kucagina alirsin insallah
Ben hamileyim Zaten canımSaolasın canım darısı sana olsun
Ayy öylemi gBen hamileyim Zaten canım
Gitmedim köye geldim dün ben canım vallahi sağlık ocağına vermiştim kanı doktorla konuştum gülerek müjdeli haberi vereyimmi dedi ver dedim negatif 2 diğer sonucun çıkmadı buraya gelince konuşalım dedi anlamadım eve gidince neymiş örenvemRabisscyln canımm doktora gittin mi nedir durum
aaa o ne demek öyle bende anlamadım hem müjdeli haber hem negatif sonuç ne demek anlamadım:SGitmedim köye geldim dün ben canım vallahi sağlık ocağına vermiştim kanı doktorla konuştum gülerek müjdeli haberi vereyimmi dedi ver dedim negatif 2 diğer sonucun çıkmadı buraya gelince konuşalım dedi anlamadım eve gidince neymiş örenvem
Bilmiyorum geç döllenmemi dicem idrarda çıktı hayır ola inşallahaaa o ne demek öyle bende anlamadım hem müjdeli haber hem negatif sonuç ne demek anlamadım:S
yok yok bence öyle değil o zaman neden müjdeli haber desin. o bence başka tahlil yaptıysa negatif beklediği sonuçlar varsa onlar negatif gelmedi demek istemiştir.Bilmiyorum geç döllenmemi dicem idrarda çıktı hayır ola inşallah
Barkodla baktım 0.100 idrarda birşey gözüküyo dedi.yok yok bence öyle değil o zaman neden müjdeli haber desin. o bence başka tahlil yaptıysa negatif beklediği sonuçlar varsa onlar negatif gelmedi demek istemiştir.
canım eşim doktor sonuçlarını özelden yazarsan onada sorarımENFEKSİYON FALANDIR BELKİ İDRAR ENFEKSİYONU. BETA HCG KAÇ GÖRÜNÜYO
Canım ne yaptınAyy öylemi g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?