Femara Kullanan Veya Kullanmış Kullanacak olanlar Gelin Birbirimize Bu Yolda Yardımcı Olalım

Femara ile kaçıncı denemede gebe kaldın ?

• Ankete Katılan
    8
İnşallah haziran son bekleyişin olur rabbim sanada verir en tez zamanda

canm basim cok kotu donuyor midem bulanyr esimi bkliyorum acile gotur beni dedim gelecek eger iyi olmassam acile gidecegim

canm basim cok kotu donuyor midem bulanyr esimi bkliyorum acile gotur beni dedim gelecek eger iyi olmassam acile gidecegim
Belki gaz sıkışması vardır inşallah kötğ birşey olmaz normal adetin gibi mi okuyosun

cnmya kan degerim dusukmus oyuzden adetim kesik kesik geliyor...demir ilaci yazdi oyle iste vlla.. allhm insallh tez vakitte yavrunu kucagina alirsin insallah
Geçmiş olsun canım , amin inşallah sende tez zamanda bebişinin haberini alırsın inşallah

Rabisscyln canımm doktora gittin mi nedir durum
Gitmedim köye geldim dün ben canım vallahi sağlık ocağına vermiştim kanı doktorla konuştum gülerek müjdeli haberi vereyimmi dedi ver dedim negatif 2 diğer sonucun çıkmadı buraya gelince konuşalım dedi anlamadım eve gidince neymiş örenvem

aaa o ne demek öyle bende anlamadım hem müjdeli haber hem negatif sonuç ne demek anlamadım:S

yok yok bence öyle değil o zaman neden müjdeli haber desin. o bence başka tahlil yaptıysa negatif beklediği sonuçlar varsa onlar negatif gelmedi demek istemiştir.
Barkodla baktım 0.100 idrarda birşey gözüküyo dedi.

Kanda çıkmayıp idrarda doğru sonuç alan varmıki

ENFEKSİYON FALANDIR BELKİ İDRAR ENFEKSİYONU. BETA HCG KAÇ GÖRÜNÜYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…