- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
İnşallah rabbim büyük bebek gördükce daha bi istekleniyorum ya hayırlısıSağol canım suanda 2 aylık inşallah rabbim sana da verir en kısa zamanda kötü düşünme hiç bi zaman oluruna bırak ben olmaz dediğim anda hamile kaldım
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ama elinden gelen çabayı göstermelisinİnşallah rabbim büyük bebek gördükce daha bi istekleniyorum ya hayırlısı
Bügün idrar testi yaptım çifr çizgiyi gördüm çatlatma iğnesinden sonra 10.gün p.tesi kan vericem hayırlısıysaİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun ama elinden gelen çabayı göstermelisin
Gerçekten mi çok sevindim gözün aydın canım allah olmayan herkese nasip etsin inşallahBügün idrar testi yaptım çifr çizgiyi gördüm çatlatma iğnesinden sonra 10.gün p.tesi kan vericem hayırlısıysa
Bugün sabah yeniledim koyulaşma olmadı perşembe bat günüm beklicem bakalım..Gerçekten mi çok sevindim gözün aydın canım allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
Benim regliden 2 gün önce hem idrarda iki çizgi hemde kanda çıktı senin dört gün var pazartesi kan da çıkar aslında ama yine de bekleBugün sabah yeniledim koyulaşma olmadı perşembe bat günüm beklicem bakalım..
Vücudunda değişiklik var mı peki ben kendim de değişiklik hissedip test yapmıştımBugün sabah yeniledim koyulaşma olmadı perşembe bat günüm beklicem bakalım..
Kasık batmalarım halsizlik idrar koyulaşması birkaçkez miğdem bulandı ve ikikez pembe lekem olduVücudunda değişiklik var mı peki ben kendim de değişiklik hissedip test yapmıştım
Hamilelik belirtileri seninkiler göğüs ucun acıyor mu pekiKasık batmalarım halsizlik idrar koyulaşması birkaçkez miğdem bulandı ve ikikez pembe lekem oldu
Bi o yok canımHamilelik belirtileri seninkiler göğüs ucun acıyor mu peki
Tebrik ederimmm. Ne güzel böyle olumlu örnekleri görmek. Bennde çikolata kisti hastasıyım. 26 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın canımbide famera ilacı ne tür bi ilaç pek bilgim uokda bu konuda.Merhaba arkadaşlar bende de çikolata kisti vardı bu nedenle femara kullandım hamile kalabilmek için ilk kullandığım ay 3 tane gÜzel yumurtam oldu çatlatma iğnesi vuruldum adetten 2 gün önce test yaptım net iki çizgiyi çıktı sonra hemen kan testi yaptırdık ve hamileydim 1.5 yıldır uğraşıyorduk ama femara sayesinde hamile kaldım
Çok teşekkür ederim. Şimdi tüm sayfaları okudum sizinde bebişiniz geliyo sanırım çok sevindim adınıza allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin darısı başımızaCanım femarada klomen gibi yumurtalıkları çoğaltıyor büyütüyor
Bilmiyorumki bugün testi tekrarladım. Koyulaşmamadı hafif silik beyaz çizgi bata 4 gün var inşallah bebişim benimledirÇok teşekkür ederim. Şimdi tüm sayfaları okudum sizinde bebişiniz geliyo sanırım çok sevindim adınıza allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin darısı başımıza
Seninledir hiç merak etme dua et bol bol tüm süreç güzel geçsin inşallah silik çizgide gebeliği gösteriyor. Yarın kan testi yaptır istersenBilmiyorumki bugün testi tekrarladım. Koyulaşmamadı hafif silik beyaz çizgi bata 4 gün var inşallah bebişim benimledir
Aminn inşallah canım çok dua ediyorum...Bende yarın kan versemmi diyorum ama bilmiyorum negatifi görürsem ağlarımmSeninledir hiç merak etme dua et bol bol tüm süreç güzel geçsin inşallah silik çizgide gebeliği gösteriyor. Yarın kan testi yaptır istersen
Peki ya pozitifse ağlaman mı daha uzun süreli olur mutluluğun mu ?? Ki ben pozitif olduğunu düşünüyorum ben hayatta dayanamaz yaptırırdım ama yinede sen bilirsin canım.Aminn inşallah canım çok dua ediyorum...Bende yarın kan versemmi diyorum ama bilmiyorum negatifi görürsem ağlarımm
Ayy pozitifse varya bayram yaparım bayrammmmmmm allahhh. Ne güzel olur inşallah yarın vermeyi düşünüyoeum ama emin değilim dahaPeki ya pozitifse ağlaman mı daha uzun süreli olur mutluluğun mu ?? Ki ben pozitif olduğunu düşünüyorum ben hayatta dayanamaz yaptırırdım ama yinede sen bilirsin canım.
Merakla bekliyorum canım hemen bize haber et :)))Ayy pozitifse varya bayram yaparım bayrammmmmmm allahhh. Ne güzel olur inşallah yarın vermeyi düşünüyoeum ama emin değilim daha
İnşallah cnım ederim..Sen tedavi görüyomusunMerakla bekliyorum canım hemen bize haber et :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?