- 25 Şubat 2016
- 5.963
- 10.094
- 248
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Bende 1 ay yumurtluyorsan bir daha ki ay yumurtlamıyorum yani yumurtam az oluyor bir ay2 ay oldu denemeye başlayalı eylüle kadar denicem olmazsa başlıcaz tıbbi tedavilere. Arı sütü kullanıyorum bende. Senin sorunun neydi bu arada bide kaç yaşındasın
seninki çık büyk sıkıntı değil canım ya allaha şükür en kısa zamanda anne olursun hiç kafana takma bide stresle yorma yumurtalarınıBende 1 ay yumurtluyorsan bir daha ki ay yumurtlamıyorum yani yumurtam az oluyor bir ay
Aynen öyle rabbim büyük inşallah isteyen herkeze verirseninki çık büyk sıkıntı değil canım ya allaha şükür en kısa zamanda anne olursun hiç kafana takma bide stresle yorma yumurtalarını
Aminn aminnAynen öyle rabbim büyük inşallah isteyen herkeze verir
canım merhaba nasılsın? haber var mıAynen öyle rabbim büyük inşallah isteyen herkeze verir
Beklemedeyim daha canım test felan yapmadımcanım merhaba nasılsın? haber var mı
kesinlikle öyle bi sabah kalksam ki hamileyim:)Hahh doğruinsan herşey çabucak olsun bitsin istiyor
Nasıl güzel olur yaaa onun kalp atışını felan duycaksın yerimmmmkesinlikle öyle bi sabah kalksam ki hamileyim:)
annesinin kuzusuu yerim onu ben :) allahım rüyalarımızı gerçek yapsın. geçen rüyadma görüyorum ki mayıs ayında hamile kalıcaksın ve kızın olacak diyor biri bana:) ama tırt yani hala bişey yokNasıl güzel olur yaaa onun kalp atışını felan duycaksın yerimmmm
Bende rüyalarımda görüyom ama daha folyokannesinin kuzusuu yerim onu ben :) allahım rüyalarımızı gerçek yapsın. geçen rüyadma görüyorum ki mayıs ayında hamile kalıcaksın ve kızın olacak diyor biri bana:) ama tırt yani hala bişey yok
neler neler hemde:)Bende rüyalarımda görüyom ama daha folyokahahahhh bi olsun varya neler alcam ben ona neleeeer
Günler geçmiyor inşallah tez zamanda haberleri alırız yaneler neler hemde:)
Yok kız daha gitmedim yarın belki veririm köye gidebilirim 2.3 günlüğüne yada yanıma test alıcamrabiss canim naptin sonucu m.ettim kan verdinmi
canm m.ettim insallh hamilesindir konulari okudum testin silik cikmissa ozamn hamilesindir sen nasl dayanyorsun benimde 4 gunum kaldi artik baklm allh buyukturYok kız daha gitmedim yarın belki veririm köye gidebilirim 2.3 günlüğüne yada yanıma test alıcam
Silik ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldumya 13.gün bugün onun için tedirginimcanm m.ettim insallh hamilesindir konulari okudum testin silik cikmissa ozamn hamilesindir sen nasl dayanyorsun benimde 4 gunum kaldi artik baklm allh buyuktur
Canm hamile Olmasan silik çizgi kolay kolay cikmaz hamilesin bnce.Silik ama bilmiyorum çatlatma iğnesi vuruldumya 13.gün bugün onun için tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?