Femara Kullanan Veya Kullanmış Kullanacak olanlar Gelin Birbirimize Bu Yolda Yardımcı Olalım

Femara ile kaçıncı denemede gebe kaldın ?

• Ankete Katılan
    8
Canm hamile Olmasan silik çizgi kolay kolay cikmaz hamilesin bnce.
kıızzz bide bnde hamileysem inşalllahh valla zil takip oynayacagim
Ayyyy inşallah canım rabbim bu ay herbirimize bir bebiş verir inşallah...belirtilerin varmıda

sag kasigim ssti sonra sol kasigim agrimaya basladi siddetli bir sekilde su andada haslanmis yumurtayi cok seven ben... asiri tiksinmeye basladm aklima haslanmis yumurta geldikce bulantim oluyor istahim az aclms gecenlerde sari akintiyla karisik pembe leke geldi iki damla kadar umudum fazla yok ama yine poooofff olmak istmyrum

Bunlarda bir umut ışığı normalde yediğin şeyden tiskinmen bir anormal bence

Tebrik ederimmm. Ne güzel böyle olumlu örnekleri görmek. Bennde çikolata kisti hastasıyım. 26 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın canımbide famera ilacı ne tür bi ilaç pek bilgim uokda bu konuda.
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah ben 28 yaşındayım femara yumurta sayısını artırıyor ama daha çok kaliteye etkisi var daha kaliteli hale getiriyor yumurtayı ben daha önce başka bir doktora gitmiştim oda serephone ve çatlatma iğnesi vermişti 2 ay denedim olmadı sonra doktoru bıraktım ara verdim bayagı bi sonra bu doktoru buldum ilk verdiği ilaçla hamile kaldım

calstgmdan dolayi fazla yazamadm canm cok sevindim adina. insallh darisi bize tez vakitte belirtilerin neler yaz bize
Aminn inşallah sizde tez zamanda öprenirsiniz ...

Yumurtlamadan 5 gün sonra batmalsr halsizlikler başladı 6.gün 1 damla pembe leke geldi çook hafif miğdebbulantısı başladı kasık batmalarım belime yada bacağımada vurduğu oluyodu uyandığımda kalkmak istemiyodum dahada uyuyayım diyorumm..

3.4 gün önce 2 damla pembe lekem geldi yine.Bugün 3.4 damla beyaz akıntım geldi sabah gelmeyede az az devam ediyo hafif de belimde sancım var

canm bu arada ben regl oldum su anda ayakta duramiyorum basim donuyor midem bulaniyor cok kotu.. reglmdede ilk defa bunlari yasiyorum icerde neler oluyor ah birbile bilsem insallh onumuzdeki ay hamile kaliriz isteyen herkes insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…