- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Ayyyy inşallah canım rabbim bu ay herbirimize bir bebiş verir inşallah...belirtilerin varmıdaCanm hamile Olmasan silik çizgi kolay kolay cikmaz hamilesin bnce.
kıızzz bide bnde hamileysem inşalllahh valla zil takip oynayacagim
Bunlarda bir umut ışığı normalde yediğin şeyden tiskinmen bir anormal bencesag kasigim ssti sonra sol kasigim agrimaya basladi siddetli bir sekilde su andada haslanmis yumurtayi cok seven ben... asiri tiksinmeye basladm aklima haslanmis yumurta geldikce bulantim oluyor istahim az aclms gecenlerde sari akintiyla karisik pembe leke geldi iki damla kadar umudum fazla yok ama yine poooofff olmak istmyrum
Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah ben 28 yaşındayım femara yumurta sayısını artırıyor ama daha çok kaliteye etkisi var daha kaliteli hale getiriyor yumurtayı ben daha önce başka bir doktora gitmiştim oda serephone ve çatlatma iğnesi vermişti 2 ay denedim olmadı sonra doktoru bıraktım ara verdim bayagı bi sonra bu doktoru buldum ilk verdiği ilaçla hamile kaldımTebrik ederimmm. Ne güzel böyle olumlu örnekleri görmek. Bennde çikolata kisti hastasıyım. 26 yaşındayım. Sen kaç yaşındasın canımbide famera ilacı ne tür bi ilaç pek bilgim uokda bu konuda.
Bence hamilesin sen bir an önce kan testi yaptırBi o yok canımsende ki belirtiler neydi
Bilmiyorum valla kan ve idrar verdim bugün yarın öğrenicem şimdi köye gidiyoruz bitanede test aldım , gidince yapcam inşallah bebiş vardırBence hamilesin sen bir an önce kan testi yaptır
Ayyy merakla ve heyecanla bekliyoruzBilmiyorum valla kan ve idrar verdim bugün yarın öğrenicem şimdi köye gidiyoruz bitanede test aldım , gidince yapcam inşallah bebiş vardır
İnşallahhhhhh bebişim benledir evden çıkmadan önce iççamaşırımda ıslaklık hissettim hastalanıyomuyum dedim baktım 2.3 damla beyaz akıntıAyyy merakla ve heyecanla bekliyoruz
Sen gider gitmez test yaptır bence koyulaşmıştır o çizgi :)İnşallahhhhhh bebişim benledir evden çıkmadan önce iççamaşırımda ıslaklık hissettim hastalanıyomuyum dedim baktım 2.3 damla beyaz akıntı
Bilmiyorum vallahi ben 2 testide yaptığımda bolca su içmiştim önceSen gider gitmez test yaptır bence koyulaşmıştır o çizgi :)
Darısı sana canımmmayy canm cok sevindm
Ayyyyy yaşasınnnn dedim ben sana çok şükğr ya rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinHamileyimmmmmmmmmm
Aminn inşallah darısı sana olur canımAyyyyy yaşasınnnn dedim ben sana çok şükğr ya rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
amin canım bizi ihmal etme gelişmelerden haberdar et:)Aminn inşallah darısı sana olur canım
İnşallah yarın kan sonucunu felan öğrenicem sıkca giremesemde bildiririmamin canım bizi ihmal etme gelişmelerden haberdar et:)
calstgmdan dolayi fazla yazamadm canm cok sevindim adina.Darısı sana canımmm
Aminn inşallah sizde tez zamanda öprenirsiniz ...calstgmdan dolayi fazla yazamadm canm cok sevindim adina.insallh darisi bize tez vakitte belirtilerin neler yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?