canım testini yaptın mı bugünMerhaba benimde 12.gün iğnenin Buda testim sizce iğne etkisi mi
Silik çıktı canımcanım testini yaptın mı bugün
Evet canım ilk 5-6 dk içinde ama. Bilmiyorum inşallh gebeliktirAY YİNEMİ HEMEN ÇIKIYO MU BARİ
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğneninZaten belli olmuyor. Az kaldı yarın birdaha yap
Benim 14.BENCE HEMEN ÇIKIYORSA GİT Bİ KAN VER BİRDE BUGÜN 16 GÜN OLDU SENİN
SEN YİNEDE GİT BİR KAN VER 14 GÜNDE KANDA KESİN ÇIKARBenim 14.
Bu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin3 dakika içinde böyle olmuşsa ihtimal var tatlım hayırlısı olsun
Korkuyorum düşük çıkar diye yarını mı beklimSEN YİNEDE GİT BİR KAN VER 14 GÜNDE KANDA KESİN ÇIKAR
Korkuyorum düşük çıkar diye yarını mı beklimSEN YİNEDE GİT BİR KAN VER 14 GÜNDE KANDA KESİN ÇIKAR
VALLA CANIM SEN BİLİRSİN AMA KORKULCAK BİRŞEY YOK ALLAH BÜYÜKTÜR.DUANI ET GİT HASTANEYE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNKorkuyorum düşük çıkar diye yarını mı beklim
Amin canım benim bende tatbiki öyle düşünüyorum ama yarın yapayım yaVALLA CANIM SEN BİLİRSİN AMA KORKULCAK BİRŞEY YOK ALLAH BÜYÜKTÜR.DUANI ET GİT HASTANEYE HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN
Bence var canm olmasaydı giderdi idrarın nasıl koyumu köpüklümüBu sabah yaptığım Buda 14.günüm iğnenin
Benimde öyle olduKızlar sizde femara kullanımca idrarınız çok geliyormu koyu ve kokulu çok su içerim ben
Biraz koyu canım yani iğne değildir umarım önceki iki tedavimde 12.günde yok oluyordu iğneBence var canm olmasaydı giderdi idrarın nasıl koyumu köpüklümü
inşallahBiraz koyu canım yani iğne değildir umarım önceki iki tedavimde 12.günde yok oluyordu iğne
İğne geçmiş olmalı yani artıkinşallah
geçmiş olmalı tabiki ama anlamanın en iyi yolu kan testi onuda yarın yaparsın artık adet elirtin var mı peki ya da hamilelik belirtisi olarak gördüğün birşeyİğne geçmiş olmalı yani artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?