- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 73
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
Kizlar daha oncesinde konu acmistim fakat asilamayi benim gibi femara ile olan varmı ? Cogunluk igne kullaniyor sanirım ben 1 ekimde asilama oldum ve gün gün belirtilerim
1. Gün :kasikta agri (yumurta catmasindan dolayi buyuk ihtimalle )
2. Gün: hafif seyreden agrilar ve kasiklarimda et kesilmis gibi bir degisik his vardi belkide kendimi fazla kastım ondanda olabilir
3. Gün:yumurtalarim sagdaydi fakat ben cift tarafli doluluk hissi yasadim
4. Gün : bıcak saplanır gibi kasiklarima birsey batiyordu cok nadir olsada ama onun haricinde hersey normaldi
5. Gün : sag tarafimda hafif doluluk hafif bel agrisi ve karin agrisi birazda gaz
6. Gün :karin agrisi ve gaz ( azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
7. Gün: sol kasikta batma azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
8. Gün: kasik agrisi gaz azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
9. Gün: gaz kasik agrisi azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
10. Gün : karnim resmen gurulduyor asiri gaz var haplardanmi ne azcik is yapiyim bel agrisi ve kasigim gerilir gibi oluyor
Devamini ekliycem sizler ne durumdasiniz ?
1. Gün :kasikta agri (yumurta catmasindan dolayi buyuk ihtimalle )
2. Gün: hafif seyreden agrilar ve kasiklarimda et kesilmis gibi bir degisik his vardi belkide kendimi fazla kastım ondanda olabilir
3. Gün:yumurtalarim sagdaydi fakat ben cift tarafli doluluk hissi yasadim
4. Gün : bıcak saplanır gibi kasiklarima birsey batiyordu cok nadir olsada ama onun haricinde hersey normaldi
5. Gün : sag tarafimda hafif doluluk hafif bel agrisi ve karin agrisi birazda gaz
6. Gün :karin agrisi ve gaz ( azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
7. Gün: sol kasikta batma azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
8. Gün: kasik agrisi gaz azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
9. Gün: gaz kasik agrisi azcik is yapiyim bel agrisi hemen tutuyor )
10. Gün : karnim resmen gurulduyor asiri gaz var haplardanmi ne azcik is yapiyim bel agrisi ve kasigim gerilir gibi oluyor
Devamini ekliycem sizler ne durumdasiniz ?