- Konu Sahibi gggamzee14
-
3 tane icmenizi doktor mu aoyledi. Ben sabah aksam gunde 2 tane iciyorum. Kasiklarim agriyorSelam kızlarBende bu ay femera kullanmaya başladım ilk günüm bu gün adetimin 6. Günü başladım ama ben günde 3 tane içiyorum yorumlarda hiç 3 tane içene denk gelmedim ? Bu arada hiçbir sorunumuz yok 3 yıldır istiyoruz ilk ilaçlı tedavimiz
Bizim de sorunumuz yok canım. Ben 3 kez içeni hiç duymamıştım. Öğlen mi içiyorsunuz bir de. Yanlış anlamadıysam 6.günü mü başladınız?Selam kızlarBende bu ay femera kullanmaya başladım ilk günüm bu gün adetimin 6. Günü başladım ama ben günde 3 tane içiyorum yorumlarda hiç 3 tane içene denk gelmedim ? Bu arada hiçbir sorunumuz yok 3 yıldır istiyoruz ilk ilaçlı tedavimiz
Femarayı doktor mı verdi onu da şans eseri mi kullandınız yoksaBilmiyorum ki , yurtdisindayim ben hastane bul doktor bul cok zor burda. Sans eseri yumruta testiyle deniyorum
Evet doktor günde 3 tane diye söyledi adetimin 5.günü doktora gitmiştim yarın başla dedi 6.günü başlamış oldum salı günü kontrole gidicem3 tane icmenizi doktor mu aoyledi. Ben sabah aksam gunde 2 tane iciyorum. Kasiklarim agriyor
Evet 6. Gün başladım öğlen de içiyorum ama fazla bi yan etkisini görmedim suan biraz baş ağrısı yapıyo bana gün içinde ara ara ağrıyo kendiliğinden geçiyo ağrı kesici içmek istemiyorumBizim de sorunumuz yok canım. Ben 3 kez içeni hiç duymamıştım. Öğlen mi içiyorsunuz bir de. Yanlış anlamadıysam 6.günü mü başladınız?
Turkiyeye geldigimde doktor verdi. 3 ay kullanicam olmazsa tup bebek deneyeceksiniz dedi.Femarayı doktor mı verdi onu da şans eseri mi kullandınız yoksa
Canım ben adetin 3.günü başladım. 10. Günümde tekrar kontrole gittim yumurtam olgunlaşmış iğne verdi 36 saat sonra ilşki önerdi gün aşırı değerlendirin dedi hiç bir şekilde ilşki yasağı koymadı bize.Kizlar femara kullanirken adetin 5.gunu baslayip 5 gun iciyoruz sonraki 5 gun iliski yasak ya o sonraki 5 gun en verimli gunlere denk geliyor ve o gunlerde iliski yasak nasil olacak bu is mantigi nedir ben anlamadim. Herkes boyle mi kullaniyor
Bende suan kullanıyorum 6.günüm ilaçta ama doktorum ilişki yasağı gibi bişey söylemedi sadece 5 gün kullanda demedi 1 hafta içicem benKizlar femara kullanirken adetin 5.gunu baslayip 5 gun iciyoruz sonraki 5 gun iliski yasak ya o sonraki 5 gun en verimli gunlere denk geliyor ve o gunlerde iliski yasak nasil olacak bu is mantigi nedir ben anlamadim. Herkes boyle mi kullaniyor
Gercekten ilginç bana doktor tam tersini söyledi. 3 kere sordum ilişki yasak diyor. Boşa içiyorum sanki ilacı anlamadkmBende suan kullanıyorum 6.günüm ilaçta ama doktorum ilişki yasağı gibi bişey söylemedi sadece 5 gün kullanda demedi 1 hafta içicem ben
Kendisi çatlar diye vermemiştir belkiBana neden çatlama iğnesi vermedi doktor anlamıyorum
Ben 3 günü günde 2 kez başladım, yumurtam sağlıkla büyüdü güzel boyutada geldi ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurduk 3 Eylül'de 13. Gün kan 1.52 çıktı bu ayda tutmadı inşallah sizin olurEvet doktor günde 3 tane diye söyledi adetimin 5.günü doktora gitmiştim yarın başla dedi 6.günü başlamış oldum salı günü kontrole gidicem
İnşallahBen 3 günü günde 2 kez başladım, yumurtam sağlıkla büyüdü güzel boyutada geldi ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurduk 3 Eylül'de 13. Gün kan 1.52 çıktı bu ayda tutmadı inşallah sizin olur
2 ay daha devam edeceğiz yine olumlu sonuç alamazsak aşılamaİnşallahumudunuzu kaybetmeyin bu ay tekrardan yaptırcakmısınız
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur2 ay daha devam edeceğiz yine olumlu sonuç alamazsak aşılama
Aminnnnn inşallah canımİnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?