- 18 Temmuz 2022
- 20
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi gggamzee14
-
Bat gününe kaç gün varfemara ilaç sekiz saatte bi beş gün kullanıldı
Adetten sonrakı 13. Gün 04 Temmuz da yumurta kontrolüne gidildi 23mm kadar yumurtalar oluştu sol tarafta iki tane 4 Temmuz çatlatma iğnesi vuruldu 14 gün geçmiş oldu iğnenin üzerinden fakat idrar testim negatif çıktı sonradan pozitife dönen var mı
femara ilaç sekiz saatte bi beş gün kullanıldı
Adetten sonrakı 13. Gün 04 Temmuz da yumurta kontrolüne gidildi 23mm kadar yumurtalar oluştu sol tarafta iki tane 4 Temmuz çatlatma iğnesi vuruldu 14 gün geçmiş oldu iğnenin üzerinden fakat idrar testim negatif çıktı sonradan pozitife dönen var mı
Bende aynı durumdayım klomen rahim duvarını inceltti bu ay femara kullandık. sizin ne oldu ? İğnenin 7. Günü benimMerhaba. Bende pcosluyum. bu ay ikinci denemem . Ilk deneme klomendi. Klomenle olmadi. Bu ayda femaraya başladık bugün ilk günüm. Bizim gibi femara kullanıp olumlu sonuçlar alanlar yazsın lütfen..
Bir şey soracaktım ben şimdi benim bat 20 ağustos ama ben iğneyi 12 gün yaptım yani 15 gün sayar isek 16 sı oluyor bu durumda ben 16 Ağustos ta mı hasta olacağım 20 ağustos muBat gününe kaç gün var
İğneden 14 16 gün sonrası adet beklenir yumurta çatlama zamanı iğne olduğu içinBir şey soracaktım ben şimdi benim bat 20 ağustos ama ben iğneyi 12 gün yaptım yani 15 gün sayar isek 16 sı oluyor bu durumda ben 16 Ağustos ta mı hasta olacağım 20 ağustos mu
Merhaba. Femara ile de olumlu sonuç alamadık. Hiç yumurta gelişmedi. Hemen peşine gonal f 450 iğne başladık yumurta gelişmesi için. Bugün kontrole gittim bir tane yumurta gelişmiş yarın otrivelle catlatma iğnesi vurulacagim. Bakalım iğneden 14 gün sonraya kadar bi gelişme olursa paylaşırım. Sizlerde paylaşın tedavi sureclerinizi lütfen. ALLAH hepimizin kucağını doldursun hayırlısıylaBende aynı durumdayım klomen rahim duvarını inceltti bu ay femara kullandık. sizin ne oldu ? İğnenin 7. Günü benim
Aminnn sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbimMerhaba. Femara ile de olumlu sonuç alamadık. Hiç yumurta gelişmedi. Hemen peşine gonal f 450 iğne başladık yumurta gelişmesi için. Bugün kontrole gittim bir tane yumurta gelişmiş yarın otrivelle catlatma iğnesi vurulacagim. Bakalım iğneden 14 gün sonraya kadar bi gelişme olursa paylaşırım. Sizlerde paylaşın tedavi sureclerinizi lütfen. ALLAH hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla
20 Ağustosu beklemek lazım ben bat günüm De oluyodumBir şey soracaktım ben şimdi benim bat 20 ağustos ama ben iğneyi 12 gün yaptım yani 15 gün sayar isek 16 sı oluyor bu durumda ben 16 Ağustos ta mı hasta olacağım 20 ağustos mu
Anladım teşekkürler gebelik testi yapmaya bile korkuyorum üçüncü günü yaptım negatif çıktı altıncı gün yaptım pozitif şuan 10 gün olumsuz olur diye yapmıyorum morel bozmamak için ama bir yandan da can atıyorum yapmak için20 Ağustosu beklemek lazım ben bat günüm De oluyodum
Evet ya test yapmamak için kendini tutmak çok zor gerçektenAnladım teşekkürler gebelik testi yapmaya bile korkuyorum üçüncü günü yaptım negatif çıktı altıncı gün yaptım pozitif şuan 10 gün olumsuz olur diye yapmıyorum morel bozmamak için ama bir yandan da can atıyorum yapmak için
Yumurtanız gelişmiş miydiFemarayla ilk ay hamile kalmadim. Bu ay ikinci kez kullanicam insallah olur
Bilmiyorum ki , yurtdisindayim ben hastane bul doktor bul cok zor burda. Sans eseri yumruta testiyle deniyorumYumurtanız gelişmiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?