- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
valla ilişkimiz boyunca bir kerecik 2 günlük bir otalde kalmıştık.onun dışında şehir içinde gezme tozmaya harcanan paralar hariç benm için büyük bi harcaması olmadı. bi de onu başıma kaktı mesajının birinde.senin için borca girdim dedi..sen ise var olanı harcamıyosun dedi..canım çok sıkıldı.hemen başıma kaktı.ben yaptıklarımı onun başına kaksam.....kıyamet kopardı....siz rahata alıştırmıssınız..adam suya sabuna dokunmadan sevgili sahibi olmuş..tamam kadınların maddi olarak erkekten çok beklentisi olması ters olabilir ama bu kadarda tek taraftan beklenmezki.. bir kerede sen gel deyin bakalım..
yanlış anlama beni ama sevgililer arasında bu tür konuşmalar çok çirkin geliyor bana..ne demek senin için borca girdim..vay be beyefendi çok şey yapsa neler diyecekti kimbilir..valla ilişkimiz boyunca bir kerecik 2 günlük bir otalde kalmıştık.onun dışında şehir içinde gezme tozmaya harcanan paralar hariç benm için büyük bi harcaması olmadı. bi de onu başıma kaktı mesajının birinde.senin için borca girdim dedi..sen ise var olanı harcamıyosun dedi..canım çok sıkıldı.hemen başıma kaktı.ben yaptıklarımı onun başına kaksam.....kıyamet kopardı....
valla ilişkimiz boyunca bir kerecik 2 günlük bir otalde kalmıştık.onun dışında şehir içinde gezme tozmaya harcanan paralar hariç benm için büyük bi harcaması olmadı. bi de onu başıma kaktı mesajının birinde.senin için borca girdim dedi..sen ise var olanı harcamıyosun dedi..canım çok sıkıldı.hemen başıma kaktı.ben yaptıklarımı onun başına kaksam.....kıyamet kopardı....
Ohooo sen fena alıştırmışsın,her ay ayağına gidiyorsun.
Beyefendi kılını kıpırdatmıyor.
"Sen de yardımcı ol" deyince küplere biniyor,demediğini bırakmıyor.
Bir düşün bakalım,sen çaba göstermeseydin bu ilişki bu kadar sürer miydi ?
O,seni görmek için çaba gösterir miydi ?
Hatta,doğuda olan O olsaydı,kalkıp her ay gelir miydi ???
Hem bir erkek,sevdiği kadın nerede,ne şartlarda yaşıyor merak etmez mi ?
Aslında bilet parasını bile önermemeliydin.Gelemiyorum deyip kenara çekilseydin keşke...Baksaydın bakalım nasıl çözüm bulacak.
Ve son olarak...Bir insanı ya alışverişte,ya seyahatte tanırsın demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?