Fedakarlığın karşılığı gözyaşı..

bu insan nasıl bi insan ya ..şimdi de bana mesajda o halde gelme dediysem ne var bunda paran yoksa gelme manasında dedim ne var bunda diyor.sen dedim nasıl kaba bi insansın ya!! her şeyi söylemenin bi adabı var.madem öyle ,bu sefer durumun yok gelemeyeceksen canın sağolsun sağlık olsun daha sonra görüşürüz benm de durumum kötü diyebilirdin dedim.yok ben dobra bir ansanım lafı eğip bükemem diyo. var mı böyle bi üste çıkma yöntemi yaaa!!!

Dobralık değil, Resmen 'odun'luk. Bundan sonra ben gelmiyorum sen gel de. Bakalım ne diyecek. Biraz da o bilet parası versin eline yapışmaz ya sevdiğini görmeye geliyor.

Ama tekrar ve üzülerek söylüyorum ki bu adamla bir ömür geçmez varsın birkaç ay üzül, ağla. Ömrünü harab etme.

Sağlıcakla kalın...

tşk ederim düşüncelerinizi dürüstçe belirttiğiniz için

tşk ederim düşüncelerinizi dürüstçe belirttiğiniz için

Ne demek biz bunun için varız. Siz olayın içinde olduğunuz için ve kafanız karışık olduğu için doğru değerlendirmeyi yapamayabilirsiniz.

Biz de sevgilinizi sadece bu davranışıyla yargılayamayız. Çünkü tanımıyoruz. Belki sinir anında, kızgınlık anında, sıkıntılı bir zamanda söylenen bir şeydi ve biz onu yanlış tanıdık. Ama siz 3 yılın birikimine, tanışıklığına sahipsiniz.

Benim korktuğum, ciddiye gittiğini söylemeniz. Korktum çünkü, evlilik çok çok kutsal bir müessese. Aranızda senin benim olması evliliği çirkinleştirir, ayrılığa bile yol açabilir. Hem belki bugün sevgiliyken uçak bileti sorun olduysa, evlenince aldığınız en küçük bir şeyin hesabı yapılacak. Şahsen baba evinde yapılmıyorsa, eşimin yapması bana çok itici ve çirkin gelir.

Dediğim gibi siz bizden daha çok tanıyorsunuz onu. Eğer harcadığınız meblanın hesabı yapılacaksa (hesap yapılmaktan kastım, en küçük harcamanızın aşırı bulunması. Yoksa tabiki belli bir maaşa sahipsiniz ve evinizi geçindirmeniz için hesap yapmanız gerekir.) iyi düşünmelisiniz. Eminim ki en doğru yolu bulacaksınız.

arkadaşım zannedersem eski konularını da hatırlıyorum seni
bırak şu öküzden bozma insanı artık
bence sen ondan mevki olarak filan da üstün olduğun için iice ezikleşmiş karşında
bırak şunu, gençsin güzelsin, mis gibi işin var, sana adam mı yok

haklısın belki gerçekten bırakmalıyım bu öküzü ama öyle içim acıyo ki ayrılığı düşününce..elimde değil seviyorum ben bu öküzü ..daha önceden anlattığım olayların bi çoğunu halletsek de yapılarımız gereği çok farklıyız.o halim selim uysal bir hatun olmamı isterken,ben çok kıskanç sorgulamacı asi bir karakterim.ailesinde hiç görmemiş herhalde böyle hesap soran hakkını arayan kendine yapılan haksızlığı hazmedemeyen bir bayan o yüzden bana şakamısın sen diyor,algılayamıyor benm bu karakterimi.gerçi 3 sene oldu artık brz alıştı bana ama ne de olsa muhafazakar bi aile yapısına sahip..ama bu para mevzuu canımı çok sıktı.hiçbişey olmamış gibi canım'lı hitaplar kullanıyo ama sen benm 4 katı para alıyosun hala bilet parasının hesabını yapıyosun dediği zaman çok bozuldum.isterse yüz milyar alayım böyle davranacağını hiç ummazdım,onun yanına kendi imkanlarımla gelsem de çoğu zaman;gezip tozduğumuz zamanki masrafları o karşılıyordu.bir keresinde yanındayken şöyle bi cümle sarfetmiştim:biletleri ben alıyorum geliyorum yanına burada da sen harcayıver demiştim.ona çok bozulmuştu nasıl böyle maddiyatçıdüşünürsün demişti..şimdi ise o düşünüyor bunu..ya tamam parası yok aldığı ile ayın sonunu ancak getiriyor ama eskiden babasının kredi borçlarını öderken de parası yoktu..hala onları kapatmaya çalışıyor...onlar bitti kardeşi başladı.neymiş kardeşini geleceği için dershaneye yollayacakmış..e bu tezatlık ne o zaman?? nedir yani?? işte ben asıl buna üzüldüm,bundan dolayı kendimi değersiz hissettim.ailesini hiç ama hiç sevmiyorum hele babasını...ilişkimizdeki sorunların yarısı ailesi kaynaklı ..kardeşinin dershaneye gitmesi yanında bizimkisi brz lüksmüş,onun geleceği içinmiş bu..bu sözler beni yaraladı.

ben bu kadar çok tartışmamıza rağmen herkes gibi maddiyatın aramıza girmemesinden dolayı iiki benm sevgilim böyle değil başkaları gibi değil,elinde olanı paylaşıyor benm için harcıyor gocunmuyor die seviniyordum..korktuğum başıma geldi..para aramıza girdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…