- Konu Sahibi huysuzvetatlikiz
-
ewt işin doğrusu o benm yarım kadar bile almıyo,tamam belki haklıdr da istanbul gibi yerde yetmiyodr kendine haklıdr ama kızlar o sıkıntılarına zamanında babasının kendi keyfi için aldığı arabanın parasını ses etmeden bu ödedi biliyor musunuz..şimdi de o hayırlı baba sevgilimn erkek kardeşine basmış azarı kovmuş evden .abisi olacak sevgilim de bekar evine almış kardeşceğizi üstelik bi de onu dershaneye göndercekmiş.yıllık 3 bin lira..ailesine bu kadar fedakarlık yapan kişi benm için bi defalığa mahsus fedakarlığa girişmedi..ben sizce napmalıyım şimdi ki..gerçekten çok üzüldüm ya çok fazla üzüldüm anlatılmaz ki bu.......
başlık tam uymuş durumuna, fedakarlık yapmışsın anlamamış, tamam maddi açıdan zorda olabilir ama bunu düzgünce belirtebilirdi, bence tepkini koy soğuk davran kendin parayı ayarlayıp gitmeyi falan düşünme sakın şimdi. hatasını anlasın
ailemin benden hiç para istemediğini biliyo,aileme yolladım desem inanır mı acaba ?
canım acil bişey olmuştur sen zorla göndermişsindir olamaz mı?
dene bakalım çaba gösterip de seni kazanmaya çalışırsa ne ala, yoksa gözden uzak gönülden ırak olup olmadığını anlarsın bitirirsen de için acımaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?