galiba dürüst davranıp eninde sonunda neden ayrılmamız gerektiğini söylemem gerek.belki bunu söyledikten sonra hepiniz yargılıycaksınız beni.çünkü bunu ben de defalarca yaptım.daha önce olsa bunu başka biri yapmış olsa ben de aynı şekilde yargılardım ama insan bazen asla yapmam dediği şeyleri bile yapabiliyo.bi sonumuz yok çünkü evli.ben bunu bildiğim halde,bana söylediği yalanları bildiğim halde kopamıyorum hala.onun bana o söylediği yalanlara bile ihtiyacım var belki de.bu kendimi haklı çıkarcak bi bahane diil tabi ki de ne yaparsam yapiym haklı çıkaramam kendimi zaten.ondan vazgeçmeye çok çalıştım ama olmadı
başından beri biliyodum.ilk başta abi diye konuşuyodum hatta.sonra nolduysa oldu işte.
konuyu niye açtın diye sormuşsunuz??sizle alay etmek için söylemiyorum bunu yanlış anlamayın içtenlikle söylüyorum bana dilediğinizi söyleyin,suçlayın diye açtım.çünkü ilk başta ben de çok suçluyodum kendini,sürekli kendimi onun eşinin yerine koyuyodum ya benim de eşim beni aldatırsa ben naparım diye.ama onu sevmeye başladıkça kendimi suçlamalarım azaldı,eşini daha az düşünmeye başladım.bunun için açtım konuyu istiyosanız hakaret edin bana yaptığım yanlışı hatırlatın diye.için de olduğum bu durumdan ben de hoşnut diilim,keşke hiç yaşanmasaydı diyorum ama olmadı işte
haklısınız belki de diycek lafım yok.bunun aynısını defalarca ben de söyledim kendime.ama bazen birine o kadar ihtiyacınız oluyo ki siz bile engel olamıyosunuz kendinize[/QUOTE
bazen birine okadar ihtiyacınız oluyoki siz bile engel olamıyor demişssiniz nasıl bir mantıkdır bu? tamam insan birisine ihtiyaç duyabilir peki bu insanın evli bir adam olmasımı gerekiyor yani başka erkek bekar erkek kalmadıdamı evli bir erkek seçiliyo yoksa evli erkeklerle ilişki yaşamak dahamı kolay ve tatlı geliyor karşı taraf eksi olduğundan siz kendinizi dahamı rahat hissediyorsunuz?
şimdi sormuşssunuz neyapmalıyım die buadam nasıl eşini sizle aldatıyorsa sizede başkalarınla herzaman aldatıcaktır evli bi adamla ilişki kurmayı kabul etmişsseniz aldatılmayıda herzaman kabul edicek ve oturucaksınız çünkü görünen köy kılavuz istemezmiş
böle adamları ALLAH bildiği gibi yapsın, düşmanımın başına da vermesin.
ya ben bir göz attım mesajlarına, çok üzüldüm. yaşın daha çok küçük. tamam artık gençler daha erken büyüyor her şeyi anlıyor yaşıyor vs biliyoruz. ama daha 17 yaşındayken yazdığın bir mesajda düşük yaptığından bahsediyorsun içim acıdı. o çocuk bu adamdan mıydı peki? değil sanırım. bak yanlış ve zor bir durum içindesin. bu basit bir şey değil. çok yanlışların olmuş çok küçük yaşta ve bir mesajında annenle hiç konuşamadığınızı yazmışsın. senin bu durumu çözmen için bir yardıma ihtiyacın var. ama çevrendeki herkese güvenme. hele bu durumu bilen ve seni destekleyen arkadaşların dostların varsa hiç güvenme. hele 'bak ne şöyle böyle adam keşke benim de böyle sevgilim olsa seni çok seviyor boşat karısından' vs gibi şeyler söyleyen kimse ya da kimseler varsa ilk işin bunları uzaklaştırmak olsun kendinden. inan bu olay başına bela olduğu an hepsi köşesine kaçar, arkandan 'ben ona demiştim bırak yanlış yapıyorsun ama dinlemedi' diye bile konuşurlar. en az o adam kadar tehlikelidir o insanlar. bu tavsiyemi unutma. bak ebru ben gerçekten üzüldüm amacım sana yardımcı olmak. daha yaşın çok genç. sen bu olaydan çok yara alacaksın. bu yanlıştan ne kadar çabuk vazgeçersen o kadar iyi olur. yoksa aldığın o yara hep büyüyecek bunu bil. hep karşına çıkacak. o gün o adamın diyeceği tek şey 'evli olduğumu biliyordu' olacak. canın daha çok acımayacak mı? seni kandırmasına izin verme. çıkabilecek misin bu işin içinden? kalkabilecek misin bu yükün altından? daha kimler çıkacak karşına, sakın yalnız kalmaktan ya da sevilmemekten korkma. bazen herşey üst üste gelir bir battın mı çırpındıkça batarsın. hiç hesapta olmayan şeyler olur bazen en istemediğin karşı çıktığın şeyi kendin yapabilirsin. tabiki olmaması en doğrusu ama eminim bunun da başka şeylere dayanan nedenleri vardır. ama bak gözünü seveyim def et o adamı. senden güzel haberler bekliyorum.
o düşük mesajı benim değildi.amcamın gelini benim adıma girmişti siteye,o düşük yapmıştı o yazmış.biliyorum çok hata yaptım ama o kadar da diil.hepiniz beni suçluyosunuz biliyorum ama inanın böyle olmasını ben de istemezdim.böyle adamların gerçekten ağzı çok güzel laf yapıyo.başta ona o gözle bakmıyodum bile.ama o kadar etkileyici,o kadar inandırıcı konuşuyodu ki sonunda kandırdı beni.ondan hoşlanmaya başladığımı fark ettiğim an bütün ilişkimi kesmeyi denedim ama o etkileyici konuşmalarıyla buna da izin vermedi.biriniz evli olmasını sorun etmiyo facebooktan kızlarla konuşmasını sorun ediyo yazmışsınız.evli olmasını tabi ki sorun ediyodum.ama ben sırf onu sevdiğim için hayatta asla yapmam dediğim bişeyi yaptım,evli bi adamla bişeyler yaşadım.onun için de öyle olduğuna,onun için özel olduğuma,benden başka kimseyle böyle bişey yaşamadığına inandırdı beni.başka kızlarla da konuştuğunu görünce herşeyin yalan olduğuna görmek çok ağrıma gitti.haklısınız eşine bunu yapan adam bana neden yapmasın??bu konuda ona inandığım için aptalın tekiyim zaten biliyorum.ama hatamı geç de olsa telafi etmek istiyorum.onunla bişeyler yaşamaya devam edemem artık.bugün herşeyi bitiriyorum.başınızı ağrıttığım için,sizi böyle sinirlendiğim için özür dilerim hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?