o düşük mesajı benim değildi.amcamın gelini benim adıma girmişti siteye,o düşük yapmıştı o yazmış.biliyorum çok hata yaptım ama o kadar da diil.hepiniz beni suçluyosunuz biliyorum ama inanın böyle olmasını ben de istemezdim.böyle adamların gerçekten ağzı çok güzel laf yapıyo.başta ona o gözle bakmıyodum bile.ama o kadar etkileyici,o kadar inandırıcı konuşuyodu ki sonunda kandırdı beni.ondan hoşlanmaya başladığımı fark ettiğim an bütün ilişkimi kesmeyi denedim ama o etkileyici konuşmalarıyla buna da izin vermedi.biriniz evli olmasını sorun etmiyo facebooktan kızlarla konuşmasını sorun ediyo yazmışsınız.evli olmasını tabi ki sorun ediyodum.ama ben sırf onu sevdiğim için hayatta asla yapmam dediğim bişeyi yaptım,evli bi adamla bişeyler yaşadım.onun için de öyle olduğuna,onun için özel olduğuma,benden başka kimseyle böyle bişey yaşamadığına inandırdı beni.başka kızlarla da konuştuğunu görünce herşeyin yalan olduğuna görmek çok ağrıma gitti.haklısınız eşine bunu yapan adam bana neden yapmasın??bu konuda ona inandığım için aptalın tekiyim zaten biliyorum.ama hatamı geç de olsa telafi etmek istiyorum.onunla bişeyler yaşamaya devam edemem artık.bugün herşeyi bitiriyorum.başınızı ağrıttığım için,sizi böyle sinirlendiğim için özür dilerim hepinizden