Fazla bağlanmak istemiyorum

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum.belki de okuyunca bana aptal diyeceksiniz.bikaç aydır biriyle birlikteyim.nasıl diym garip bi ilişki bizimkisi.onu seviyorum,o beni seviyo mu sevmiyo mu bilmiyorum ama en azından sevdiğini söylüyo.ciddi bi niyetimiz yok yani günün birinde mutlaka ayrılcağımızı ikimiz de biliyoruz.haftada bi kere falan 1-2saatliğine buluşabiliyoruz.ama haftaiçi çalışıyo ve hafta içi sabahtan akşama kadar internette yazışıyoruz.öyle internetten tanıştığım yabancı biri falan da diil ailecek tanışıyoruz,tabi ailelerimiz bi ilişkimiz olduğunu bilmiyo orası ayrı mesele.onun beni sevdiğine inanmak istiyodum ama içimde hep bi şüphe vardı.başka kızlarla da konuştuğundan şüpheleniyodum.geçen günlerde onunla konuştuğumuz siteye bi kız girmeye başladı.onunla konuştuğundan şüphelendim ve buluştuğumuzda bunu kendisine de sordum,bana konuşmadığını söyledi ama ben o an konuştuklarından emin oldum.çünkü onu tanıdım artık ve yalan söylediği zaman hep gereksiz yere çok fazla açıklama yapıyo yalan söylediğini anladım ama ona inanmış gibi davrandım.ama konuyu kapatmadım tabi.mail şifresini kırdım şükür ki çok kolay bi güvenlik sorusu seçmiş.maillerine baktım ve o konuştuğundan şüphelendiğim kıza gönderdiği bi maili yakaladım.mailde fazla bişey yazmıyodu sadece iyi çıkmışsın yazıyodu ama o bile onunla konuştuğunun bi kanıtı.üstelik gelen maillerde bi de partner bul gibi bi siteden gelen mesajlar vardı.böyle sitelerden üye olmadığım halde bana da arada mesaj geliyo heralde ona da öyledir diye düşündüm ilk başta.mesaja baktım bayanlardan mesajlar gelmiş hep,siteye girdim gelen kutusunda 140mesaj var ama giden kutusunda hiç mesaj yoktu.sevindim ilk başta.ama gelen mailde bi de üye adı ve üye şifresi de yazıyodu.ordaki şifreyi kopyalayıp facebook adresine girip denedim.inanamadım ama facebook açıldı,aynı şifreyi kullanıyomuş.yani bu o siteye de kendisi üye olduğunu kanıtlamış oldu bi kere daha hayal kırıklığına uğradım.facebookda mesajlarına baktım.aylarca öncesinden bazı kızlara attığı mesajlar vardı.onlarla da benle konuştuğu gibi samimi konuşuyodu.hadi bunlar ilişkimiz başlamadan önceymiş dedim geçtim.ama orda bi mesaj daha gördüm.daha önce birbirlerinden hoşlandıklarını bildiğim bi kıza doğumgünü mesajı atmış.mesajın sonuna da gerçekten harikasın diye yazmış.çok kıskandım çünkü bana da sürekli harikasın der.yalnızca bana özel diye düşünmüştüm.bu adam napıyo beni seviyo mu sevmiyo mu anlamıyorum bi türlü.bi yanda bu anlattıklarım var,bi yanda da bana söyledikleri.bana hep bana özel olduğunu söyleyip duruyo.ilişkimiz bitse bile bana hep değer vericeğini.benden başkasıyla konuşsa bile benden başkasını sevmiyceğini söyleyip duruyo.buluştuğumuzda bana bazen çok istekli sarılıp öpüyodu ve ben bundan rahatsız oluyodum.ben rahatsız olduğum için çok istediğini söylediği halde vazgeçti bunu yapmaktan.acaba beni sevmese,gerçekten değer vermese,niyeti sadece kendine bi bayan bulmak olsa böyle yapar mıydı diye düşünüyorum.şu an nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.bildiklerimi yüzüne vurup ilişkimi bitirssem mi yoksa hiç bişey bilmiyomuş gibi devam mı etsem ama bu sefer kendimi ona fazla kaptırmadan.belki hepiniz ilişkini bitir gitsin diyeceksiniz ama bitirmek de istemiyorum.çünkü ben biraz içine kapanık biriyim,fazla kimseyle konuşamıyorum,öyle herkese derdimi anlatamıyorum.konuşabildiğim bi tek o var.onunla da ilişkimi bitiririsem yapayalnız kalıcam ve bu yüzden korkuyorum açıkçası.acaba ilişkimi bitirmesem ama ona fazla bağlamasam kendimi sevgili gibi diil de daha çok arkadaş gibi devam etsem benim için en iyisi bu mu olur????

günün birinde niye mutlaka ayrilmaniz gerekiyorki onu anlamadim:26:

evli filanmiki , iyice baglanmadan bitireyim diyorsun ee zaten sonu yokmus öf anlamadim bise nasi bi iliski bu

İlişkiniz yenimi? Eğer yeniyse bitirmek istemiyosan devam et...
Kontrol et seninleyken o sitelere giricekmi başkalarıyla konuşucakmı yada uyar nebilim...

Ama niye ilişkimiz sonunda biticek diyosun bunu bende anlamadım:S
Böyle başlanır mı bi ilişkiye sen zaten ilişkide kendi yerini belirlemişsin böyle cümleler kurarak..pek bi değeri yok yani bu ilişkinin...:S

madem günün bırınde bıtecek o zaman nıye devam edıyorsunuz...bence bu adam herkese mavı boncuk dagıtan capkın dıye tarıf edılen tıplerden...ona iice alışmasan ii olur bence.bu tarz erkeklerden etrafta ganiyle var cnm.zaten cok fazla malum sitelere takılan bırısı bu huyunu bırakamaz benden sölemesi.

Yalanlarını yakalıyosun ama zaten bitecek dediğin bir ilişkiyi bile bunlara rağmen bitiremiyosun... elinde kanıtın yokken şüphelendiğin adamı bu kadar şeyin üstüne affedemezsin, "miş" gibi yaparsın ancak...Devam ederse fazla bağlanmaktan korkma çünkü yeterince bağlanmışsın zaten fazlası olamaz hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
madem citti düşünmüyorsun ve diyorsun ya eninde sonunda bitecek o zaman bitir kendini kaptırmassan hakim olursan bağlanmassın bildiklerini senin yerinde olsam benim çenem durmaz yüzüne vururum ama ilişkinizde şunu görüyorum sevgilim olsun diye çıkıyorsunuz diye düşünüyorum sana yaaln söyleyen ve arkandan iş çeviren adamdan daha ne hayır bekliyorsun ki ayrılmak en doğrusu ya bağlanırsan ileride sana daha kötülerini yapacaktır mutlaka üzülen sen olacaksın canı yanan sen olacaksın peki değer mi hyr deymez işte o zaman keşke diyeceksin keşke dememek için ayrıl şimdiden

Yoo, ben "ilişkini bitir gitsin" demeyeceğim... Ortada bir ilişki yok ki... İlişkide sevgi, saygı, bağlılık, ortak amaçlar, vs. olur...

O sizinle yüzlerce diğer kızla konuştuğu gibi konuşuyormuş; sizin de çekingen olduğunuz için ondan başka konuşacak doğru dürüst kimseniz yokmuş...

Arkadaşlık diyeceğim de, mecburiyetten muhabbet ettiğin insan arkadaşın da olamaz... Boş vakitlerinizi dolduruyorsunuz birbirinizle...

galiba dürüst davranıp eninde sonunda neden ayrılmamız gerektiğini söylemem gerek.belki bunu söyledikten sonra hepiniz yargılıycaksınız beni.çünkü bunu ben de defalarca yaptım.daha önce olsa bunu başka biri yapmış olsa ben de aynı şekilde yargılardım ama insan bazen asla yapmam dediği şeyleri bile yapabiliyo.bi sonumuz yok çünkü evli.ben bunu bildiğim halde,bana söylediği yalanları bildiğim halde kopamıyorum hala.onun bana o söylediği yalanlara bile ihtiyacım var belki de.bu kendimi haklı çıkarcak bi bahane diil tabi ki de ne yaparsam yapiym haklı çıkaramam kendimi zaten.ondan vazgeçmeye çok çalıştım ama olmadı

Kendinize layık gördüğünüz hayat bir adamın metresi olmaksa bize laf düşmez ki...

Kendinize layık gördüğünüz hayat bir adamın metresi olmaksa bize laf düşmez ki...

haklısınız belki de diycek lafım yok.bunun aynısını defalarca ben de söyledim kendime.ama bazen birine o kadar ihtiyacınız oluyo ki siz bile engel olamıyosunuz kendinize

hmmmm demek evli..sen bizle dalga mı geçiyosun galiba..bide diyosun bağlanmak istemiyorum diye..bırak bağlanmayı ,ilişkini hemen bitirmen gerek...yok içine kapanıkmışsın,yok başka kimse yokmuş seninle konuşan...peki bunların hepsi sebebmi böyle bi yasak aşk yaşamak için??karısını hiç düşünmüyomuusn???gerci bi tek o değil,sen de aldatılıyosun orası ayrı konu...kendini bu duruma neden düşürüyosun ki???

haklısınız belki de diycek lafım yok.bunun aynısını defalarca ben de söyledim kendime.ama bazen birine o kadar ihtiyacınız oluyo ki siz bile engel olamıyosunuz kendinize

Doğrudur...
Devam ediniz bence ihtiyaç duyduğunuz yalan hayatınıza. Alan memnun satan memnun di mi?
Pekiii biz ne yapalım sizin için?
Eşinden mi ayıralım,adamın şahsına boşanma davası mı açalım?
Hani konu açmışsınız da o açıdan dedim.
Derdiniz neydi hemen yardımcı olsak?

başından beri biliyor muydun? yoksa saklamıştı da sen mi öğrendin evli olduğunu?

Yargılamaktan ziyade komik buldum...

"Bildiğimi belli etmesem mi?" diyorsunuz... Yani aldatıldığınızı düşünüyorsunuz ve bundan haberdar olduğunuzu söyleyip söylememek arasında kalmışsınız... Neyin hesabını soracaksınız merak ettim... Halihazırda evli bir adam karısını sizinle aldatırken (ki yurakıda da yazdım, boş vakitlerinde laflıyor sadece) başkalarıyla da konuşsa, görüşse sizi aldatmış sayılır mı, ne sıfatla aldatmış olur?

Siz gönüllü olarak, o "koca yığın"ın, evli adamların sanaldan-reelden görüştüğü kalabalığın küçük bir parçasısınız sadece... Bu durumda "bağlanmayayım değil mi?" sorunuz yersiz... Neye bağlanacaksınız? O sizin gibi yüzlercesiyle "takılıyor", siz binlerce bekar adam varken "Ondan koparsam kendimi yalnız hissederim" diyorsunuz...

"Ondan vazgeçmeye çok çalıştım ama olmadı" dediğiniz nedir, onu da merak ettim... Nesinden vazgeçemiyorsunuz? Size kendinizi aciz, iğrenç, çaresiz hissettirmekten başka ne katıyor hayatınıza bu adam?

"İçekapanık" olmanızı bahane göstererek "Ondan başka konuşacak kimsem yok" diye avutmayın kendinizi... İçekapanık insan kendine dönüktür... Bu halin içinde yer alıp da kendinize döndüğünüzde aynaya bakamazsınız... Bunun adı çekingenlik değil... Üstelik ne dışadönük, sosyal insan tanıyorum, sizin kadar "açılamıyorlar" siz de aşarsınız merak etmeyin...

"Fazla bağlanmak istemiyorum" diye açtığınız konunun müsebbibi evli bir adam... Ne tavsiye bekliyorsunuz, neler duyacaksınız onu da merak ettim... Size "Bağlanma yahut bağlan" dediklerinde ne değişecek? Kendi yerinizi belirlemişsiniz siz... Karısından, diğer kızlardan arta kalan zamanlarında sizinle iki çift laf eden adamı en yakınınız bilmişsiniz... O kadar ki şifrelerini kırıp hayatını didik didik etmişsiniz... Adam evli, diğer kızlarla cinsel içerikli sohbet etse ne olacak? "Giden kutusu boş diye sevindim" yazmışsınız bir yerde... Adam "gitmiş" yahu, "gitmiş başkasıyla evlenmiş"... Başka kızlara mesaj atsa ne olacak, atmasa ne olacak... Nette takılmazsa sütten çıkmış ak kaşık mı olacak?

İşe yaramayacağını bilerek yazdım bunları... Ne hayaller kurarak evlenen bir kadının hayallerini yıkmaya çalışanın yine başka bir kadın olmasına içerlenerek yazdım... Sizin de bir gün bir yuva kurmak, çocuk sahibi olmak isteyeceğinizi hayretle hatırlatma niyetiyle yazdım.... Tüm bunlara rağmen sadık bir adamla evlenme arzusu duyacağınızı hatırlatmak için yazdım... Hayret ettim, utandım da yazdım...

başından beri biliyor muydun? yoksa saklamıştı da sen mi öğrendin evli olduğunu?

başından beri biliyodum.ilk başta abi diye konuşuyodum hatta.sonra nolduysa oldu işte.

konuyu niye açtın diye sormuşsunuz??sizle alay etmek için söylemiyorum bunu yanlış anlamayın içtenlikle söylüyorum bana dilediğinizi söyleyin,suçlayın diye açtım.çünkü ilk başta ben de çok suçluyodum kendini,sürekli kendimi onun eşinin yerine koyuyodum ya benim de eşim beni aldatırsa ben naparım diye.ama onu sevmeye başladıkça kendimi suçlamalarım azaldı,eşini daha az düşünmeye başladım.bunun için açtım konuyu istiyosanız hakaret edin bana yaptığım yanlışı hatırlatın diye.için de olduğum bu durumdan ben de hoşnut diilim,keşke hiç yaşanmasaydı diyorum ama olmadı işte

Komiksiniz ya da komik olduğunuzu düşünüyorsunuz..
Başarılı buldum!

adam normalde de düzgün biri değil ki hani tamam evli birine aşık olursun seversin gönül bu işte dinlemez, hata yapmışsın başta uzaklaşsaydın keşke.
ama zaten adam sana da yalan söylüyor, evli olmasa bile napacaksın ki bu adamı. kesin konuş adamla bitir, 2 ay 3 ay acı çekersin sonra diner acın

Konuyu size doğru yolu gösterelim diye açmadınız, ortada bir gariplik olduğunu sezdiğimiz için durumu açıklamak zorunda kaldınız hatta bunu yazmışsınız da...("galiba dürüst davranıp eninde sonunda neden ayrılmamız gerektiğini söylemem gerek" diyerek) Aksi olsa ilk mesajınız "Mesajlarını yakaladım, belli etsem mi, etmesem mi, fazla bağlanmadan devam edeyim mi?" değil "Hanımlar, ben böyle bir durumun içindeyim ve bundan kurtulmak istiyorum" olmalıydı...

Bu "manevranızı" samimiyetsiz buldum... Bu durumdan kurtulma isteğinizi de... Amacınız cidden bu olsaydı da nasıl yardım edilebilir ki... Her yazılana "Bunu yüzlerce kez ben de kendime söyledim" diyorsunuz... Arkadaşlar bin kez yazsın, belki işe yarar...

adam evli,baska bayanlarlada görüsüyor.yazisiyor gönlünü eglendiriyor gününü gün ediyor
evini karisini colugunu cocugunu düsünmüyor.
sizde bunlarin hepsini biliyorunuz ve hala bide soruyormusunuz ne yapsam diye.
böyle bi adam karisina bunlari yapiyosa size dünden herseyi yapar.
düsünmeye bile gerek yok böyle adamlar icin

bide eger biraz vicdaniniz varsa ilk önce kendinizi eglencenizi yalnizliginizi,düsünmez ilk önce o isanin karisini düsünüp kendinizide onun yerine koyup öyle düsünmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…