derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum.belki de okuyunca bana aptal diyeceksiniz.bikaç aydır biriyle birlikteyim.nasıl diym garip bi ilişki bizimkisi.onu seviyorum,o beni seviyo mu sevmiyo mu bilmiyorum ama en azından sevdiğini söylüyo.ciddi bi niyetimiz yok yani günün birinde mutlaka ayrılcağımızı ikimiz de biliyoruz.haftada bi kere falan 1-2saatliğine buluşabiliyoruz.ama haftaiçi çalışıyo ve hafta içi sabahtan akşama kadar internette yazışıyoruz.öyle internetten tanıştığım yabancı biri falan da diil ailecek tanışıyoruz,tabi ailelerimiz bi ilişkimiz olduğunu bilmiyo orası ayrı mesele.onun beni sevdiğine inanmak istiyodum ama içimde hep bi şüphe vardı.başka kızlarla da konuştuğundan şüpheleniyodum.geçen günlerde onunla konuştuğumuz siteye bi kız girmeye başladı.onunla konuştuğundan şüphelendim ve buluştuğumuzda bunu kendisine de sordum,bana konuşmadığını söyledi ama ben o an konuştuklarından emin oldum.çünkü onu tanıdım artık ve yalan söylediği zaman hep gereksiz yere çok fazla açıklama yapıyo yalan söylediğini anladım ama ona inanmış gibi davrandım.ama konuyu kapatmadım tabi.mail şifresini kırdım şükür ki çok kolay bi güvenlik sorusu seçmiş.maillerine baktım ve o konuştuğundan şüphelendiğim kıza gönderdiği bi maili yakaladım.mailde fazla bişey yazmıyodu sadece iyi çıkmışsın yazıyodu ama o bile onunla konuştuğunun bi kanıtı.üstelik gelen maillerde bi de partner bul gibi bi siteden gelen mesajlar vardı.böyle sitelerden üye olmadığım halde bana da arada mesaj geliyo heralde ona da öyledir diye düşündüm ilk başta.mesaja baktım bayanlardan mesajlar gelmiş hep,siteye girdim gelen kutusunda 140mesaj var ama giden kutusunda hiç mesaj yoktu.sevindim ilk başta.ama gelen mailde bi de üye adı ve üye şifresi de yazıyodu.ordaki şifreyi kopyalayıp facebook adresine girip denedim.inanamadım ama facebook açıldı,aynı şifreyi kullanıyomuş.yani bu o siteye de kendisi üye olduğunu kanıtlamış oldu bi kere daha hayal kırıklığına uğradım.facebookda mesajlarına baktım.aylarca öncesinden bazı kızlara attığı mesajlar vardı.onlarla da benle konuştuğu gibi samimi konuşuyodu.hadi bunlar ilişkimiz başlamadan önceymiş dedim geçtim.ama orda bi mesaj daha gördüm.daha önce birbirlerinden hoşlandıklarını bildiğim bi kıza doğumgünü mesajı atmış.mesajın sonuna da gerçekten harikasın diye yazmış.çok kıskandım çünkü bana da sürekli harikasın der.yalnızca bana özel diye düşünmüştüm.bu adam napıyo beni seviyo mu sevmiyo mu anlamıyorum bi türlü.bi yanda bu anlattıklarım var,bi yanda da bana söyledikleri.bana hep bana özel olduğunu söyleyip duruyo.ilişkimiz bitse bile bana hep değer vericeğini.benden başkasıyla konuşsa bile benden başkasını sevmiyceğini söyleyip duruyo.buluştuğumuzda bana bazen çok istekli sarılıp öpüyodu ve ben bundan rahatsız oluyodum.ben rahatsız olduğum için çok istediğini söylediği halde vazgeçti bunu yapmaktan.acaba beni sevmese,gerçekten değer vermese,niyeti sadece kendine bi bayan bulmak olsa böyle yapar mıydı diye düşünüyorum.şu an nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.bildiklerimi yüzüne vurup ilişkimi bitirssem mi yoksa hiç bişey bilmiyomuş gibi devam mı etsem ama bu sefer kendimi ona fazla kaptırmadan.belki hepiniz ilişkini bitir gitsin diyeceksiniz ama bitirmek de istemiyorum.çünkü ben biraz içine kapanık biriyim,fazla kimseyle konuşamıyorum,öyle herkese derdimi anlatamıyorum.konuşabildiğim bi tek o var.onunla da ilişkimi bitiririsem yapayalnız kalıcam ve bu yüzden korkuyorum açıkçası.acaba ilişkimi bitirmesem ama ona fazla bağlamasam kendimi sevgili gibi diil de daha çok arkadaş gibi devam etsem benim için en iyisi bu mu olur????