Fazla aklınız var mı?

desifre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
291
167
Varsa alırım çünkü biraz :KK14:

Kızlar erkek arkadaşımla daha önceden üçüncü kişiler sebebiyle karşılıklı güven sorunumuz olmuştu. Zor da olsa sonradan devam ettik. Uzun zamandır da aramız limoni, ilişki durumu karışık derler ya aynen öyle.

Ben sosyal medya hesaplarımı tamamen kapattım, kullanmıyorum. Onunsa yalnızca facebook hesabı var. Merak edip ara sıra arkadaşlarına, beğendiklerine falan bakardım açıp. Aynısını yaptım yine biraz önce. Açtım ki takip ettiği kişiler arasında üniversiteyi okuduğu şehirden fakat başka okuldan bir kızı takip etmiş. Allah affetsin kız güzel değil, kilolu fakat teşhiri seven bir tip fotoğraflarından anladığım kadarıyla. Öyle paylaştığı yazı komik söz falan da yok hani takip etme sebebini anlayamıyorum. Güzel desen değil, söz-yazı paylaşan biri onu takip ediyor desem o da değil.

Lafı uzatmayayım. Durum bu. Benim daha önceden haklıyken üslubumdan, soruş tarzımdan dolayı kaybettiğim çok oldu. İstiyorum ki tekrar aynı şey olmasın. Hemen gidip "yine mi aynı mevzu, bitti defol" demek istemiyorum çünkü milyon kere böyle yanlış anlamalarım oldu. Ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl sormam lazım? Bi akıl verin bana.:dua:

canım yanlış anlaşılma oldu dıyosun ama tanımadığı halde sırf oylesıne takıp ettıyse sen haklısın bu durumda.bide ustune sana bagırıp cagrmaya hakkı yokkı.

Bir kere güven sorunu olduysa malesef ilişki toparlanamıyor sonrasında.
Hep böyle diken üstünde, takipte mi olacaksın? Böyle hayat mı geçer?
*Soruna cevap olarak da, neden tanımadığın birini takip ettiğini sorabilir miyim? de. Ama bu gibi şeyler hep sorun olacaktır hep üçüncü kişiler yüzünden huzursuz olacaksınız gibi.

Biraz bekleyin. O yanınızdayken facebooku bir bahaneyle açtırıp birlikte bakarken çok normal bir şey gibi bu kız kim diye sorun.

canım yanlış anlaşılma oldu dıyosun ama tanımadığı halde sırf oylesıne takıp ettıyse sen haklısın bu durumda.bide ustune sana bagırıp cagrmaya hakkı yokkı.

Bağırıp çağırmaz ama ben agresif davrandığım o sakin bi şekilde anlattığı için haksız konuma düşerim, endişem bu.

Bir kere güven sorunu olduysa malesef ilişki toparlanamıyor sonrasında.
Hep böyle diken üstünde, takipte mi olacaksın? Böyle hayat mı geçer?

Kesinlikle bu şekilde düşünüp duruyorum ben de ama dediğim gibi karşılıklı sorunlar yaşadığımız için, kendimden yola çıkıp "yanlış anlaşılmalar olabilir, seviyorsa inanıyorum diyorum. Karar veremiyorum.

Biraz bekleyin. O yanınızdayken facebooku bir bahaneyle açtırıp birlikte bakarken çok normal bir şey gibi bu kız kim diye sorun.

Maalesef ki öyle bi durumda değiliz. Görüştüğümüzde uzak duruyoruz birbirimizden, limoniyiz. Toparlanma süreci.

Bağırıp çağırmaz ama ben agresif davrandığım o sakin bi şekilde anlattığı için haksız konuma düşerim, endişem bu.

o zaman ya sakince sorcaksınız tanıyamadım bu kim diye yada kızı ıyıce arastırıp erkek arkadaşınızın hesabını sık sık kontrol etceksınız bır şey var mı dıye.

Varsa alırım çünkü biraz :KK14:

Kızlar erkek arkadaşımla daha önceden üçüncü kişiler sebebiyle karşılıklı güven sorunumuz olmuştu. Zor da olsa sonradan devam ettik. Uzun zamandır da aramız limoni, ilişki durumu karışık derler ya aynen öyle.

Ben sosyal medya hesaplarımı tamamen kapattım, kullanmıyorum. Onunsa yalnızca facebook hesabı var. Merak edip ara sıra arkadaşlarına, beğendiklerine falan bakardım açıp. Aynısını yaptım yine biraz önce. Açtım ki takip ettiği kişiler arasında üniversiteyi okuduğu şehirden fakat başka okuldan bir kızı takip etmiş. Allah affetsin kız güzel değil, kilolu fakat teşhiri seven bir tip fotoğraflarından anladığım kadarıyla. Öyle paylaştığı yazı komik söz falan da yok hani takip etme sebebini anlayamıyorum. Güzel desen değil, söz-yazı paylaşan biri onu takip ediyor desem o da değil.

Lafı uzatmayayım. Durum bu. Benim daha önceden haklıyken üslubumdan, soruş tarzımdan dolayı kaybettiğim çok oldu. İstiyorum ki tekrar aynı şey olmasın. Hemen gidip "yine mi aynı mevzu, bitti defol" demek istemiyorum çünkü milyon kere böyle yanlış anlamalarım oldu. Ne yapmam lazım, nasıl düşünmem, nasıl sormam lazım? Bi akıl verin bana.:dua:
Belkide erkek arkadaşın obezleri seviyordur!
Çirkin şansı gerçeği varken böyle durumlarda güzellik aramanıza gerek yok.
Güven probleminiz var kolay kolay geçmez. Bence adamın kusurlu bir haraketi yok gibi.

Ben de çok uzun zamandır Facebook kullanmıyorum ama Facebook'un arkadaş listemize eklediği kişileri otomatik olarak takip ettiğini biliyorum, ekleme/onaylama esnasında o seçeneği iptal etmezsen.. Tabiî hâlen bu sistem degismediyse. Böyle bir durum olabilir. Bilinçli olarak takip etmemiştir belki.

Günaydın.
Anlamadığım için maruz görün.
Takip edince ne olacak?
Yani bir arkadaşını takip etmesi abes midir bir insanın?
Demem o ki,ya arkadaşıysa?

X