- 16 Ağustos 2021
- 1.245
- 2.471
- 34
Geçen dışarı çıktık eşim biliyor bu ay yarışmaya katıldığımi bana bakır tavaları gösteriyor, adamı da bozuyorum hemenBuraya geldiğim gün A101 de siyah tabak vardı aldım
O bile yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen dışarı çıktık eşim biliyor bu ay yarışmaya katıldığımi bana bakır tavaları gösteriyor, adamı da bozuyorum hemenBuraya geldiğim gün A101 de siyah tabak vardı aldım
O bile yeter
Zeki ben olayım aşkoYürü gidelim aşkom biz Eki Görüntüle 3279103
Alsaydın ya lazım olurGeçen dışarı çıktık eşim biliyor bu ay yarışmaya katıldığımi bana bakır tavaları gösteriyor, adamı da bozuyorum hemen
Tamam aşkom sen Nasıl istersenZeki ben olayım aşko
Bak eniştem de destek veriyor helal olsunGeçen dışarı çıktık eşim biliyor bu ay yarışmaya katıldığımi bana bakır tavaları gösteriyor, adamı da bozuyorum hemen
Bu bana birini hatırlattı en çok o kullanırBunlarda konuşsun şifreli şifreli Eki Görüntüle 3279109
Olursa alırız aşkoAlsaydın ya lazım olur
Canım kocam her daimBak eniştem de destek veriyor helal olsun
Kuş diline başliycaz dur gitmeBunlarda konuşsun şifreli şifreli Eki Görüntüle 3279109
Kimi merak ettimBu bana birini hatırlattı en çok o kullanır
Bildiğim kocam da kocamcı olduğun duCanım kocam her daim
Senin bunu zaten biliyor olman lazımdı ama
Ben ondan anlamam pek bir söcöz mü yü biliyorum birde acablaca yıKuş diline başliycaz dur gitme
Evet anladımKukrim biliyor başka topikten
Bak bak görüyor musunuz sizde şifreli konuşmaya başladınızKukrim biliyor başka topikten
Söcöz müKuş diline başliycaz dur gitme