Genelde ayın 1inde başlıyoruzNe zamana açılır yeni konu ben hep kaçırıyorum bu sefer tarif almak için elimden geleni yapaciiiimmNevreste
Var dendiMasterchef’te aşureye kuru mango koymaktan bahsediyorlar. Aynen kardeşim Nuh’un gemisinde mango aynen
Aaaa ben mango, avakoda, ananas kurusu olmadan aşure yapamamVar dendi
Kuru mangolusuna bile razıyım, bir tas aşure olaydı…Var dendi
Hadi yaa hemen 2 sinde yaptim yaptım yoksa kalır benimki yine şehir değiştircez çünkü o tarihlerde. Off çok heyecanlı. Daha erken açsak olmaz mı yaaaGenelde ayın 1inde başlıyoruz
Ejder meyvesi ve altın çilekle süslenmeyen aşureye aşure denmez bizim oralardaAaaa ben mango, avakoda, ananas kurusu olmadan aşure yapamam
Evde değilim zaten 1i olsun garanti olsunHadi yaa hemen 2 sinde yaptim yaptım yoksa kalır benimki yine şehir değiştircez çünkü o tarihlerde. Off çok heyecanlı. Daha erken açsak olmaz mı yaaa
Aşure dendiği an benim mide: e biz kalkalım o zaman.sjsjsnKuru mangolusuna bile razıyım, bir tas aşure olaydı…
Tabi canımEjder meyvesi ve altın çilekle süslenmeyen aşureye aşure denmez bizim oralarda
Sizin oralar???Ejder meyvesi ve altın çilekle süslenmeyen aşureye aşure denmez bizim oralarda
Anadolunun göbeğiSizin oralar???
Dur daha bugün ilk günü ümitsiz olma ,bir sabah ansızın gelebilirKuru mangolusuna bile razıyım, bir tas aşure olaydı…
Bilmez miyiz aşko seniAaaa ben mango, avakoda, ananas kurusu olmadan aşure yapamam
Biraz sessiz kalma egzersizi yaptım aşkom,baktım benlik değil geldimAşkom bugün göremedim nerelerdesinSen olmadan olmuyor
Dragon fruit ?Aaaa ben mango, avakoda, ananas kurusu olmadan aşure yapamam
Sen hiç ağzının tadını bilmiyorsun sinirim bozuluyor buradaAşure dendiği an benim mide: e biz kalkalım o zaman.sjsjsn
Sakin ol aşkoSen hiç ağzının tadını bilmiyorsun sinirim bozuluyor burada
Yanıyorum Jenna JabbarBiraz sessiz kalma egzersizi yaptım aşkom,baktım benlik değil geldim