Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Minnoşum dün gördüm haberlerde yangın çıkmış iyisiniz demi sana yakın mı orası.
Kardeşime yakın ablacım gelinimizin köyü boşaltılmış .bir diğer kardeşimin zeytinligi var ona bayağı yakındi .şükür ki durmuş yangın :dua:

Kardeşime yakın ablacım gelinimizin köyü boşaltılmış .bir diğer kardeşimin zeytinligi var ona bayağı yakındi .şükür ki durmuş yangın :dua:
Çok geçmiş olsun iyi olsunlarda onlarda,yangının sönmesi çok iyi,bu seferde antalya kemerde yangın çıkmış .

Tam da unutuyorduk diyemiyorum, her gün aklımda zaten. Böyle böyle erken yaşlanacağım. :KK53:
Ben unutmuştum🥹 bir de önceki gece oldu diye hep gece olacak gibi saçma bir düşüncem vardı ama bugün itibariyle her an olabilir diyorum.

Çok geçmiş olsun iyi olsunlarda onlarda,yangının sönmesi çok iyi,bu seferde antalya kemerde yangın çıkmış .
Sürekli her bölgede var bazıları duyulmuyor bile. Geçen gün eve dönüş yolunda bir tarla içinde vardı yol kenarında

Malesef izmaritlerden yangın çıkıyor bilinciszce atıyorlar pencereden izmaritlerini :KK43:

Sürekli her bölgede var bazıları duyulmuyor bile. Geçen gün eve dönüş yolunda bir tarla içinde vardı yol kenarında

Malesef izmaritlerden yangın çıkıyor bilinciszce atıyorlar pencereden izmaritlerini :KK43:
Aynen izmarit cam kırıkları bile tehlike yaratıyor.

X