Selamlar parecim ben iyiyim sağol sen nasılsın
Jennam iyiyim canım bahçeyle uğraşıyorumGünaydın, çok şükür, sen nasılsın?
Bende iyiyim sağol parecim,hafta sonu sağanak yağmur bekleniyormuş buradada,yaz iyidir sıcaktırIyiyim hanim ablacığım sen nasılsın iyimisin çok fena sıcak var buralar da taz gelsin derken pir geldi❣ ⚘
Jennam iyiyim canım bahçeyle uğraşıyorum❣
Kolay gelsin canımIyiyim hanim ablacığım sen nasılsın iyimisin çok fena sıcak var buralar da taz gelsin derken pir geldi❣ ⚘
Jennam iyiyim canım bahçeyle uğraşıyorum❣
Insanoğlu hiç memnun kalmıyor daha iki hafta öncesi yağmurlar vardı şikayet ettik şimdi sıcaktanBende iyiyim sağol parecim,hafta sonu sağanak yağmur bekleniyormuş buradada,yaz iyidir sıcaktır
Sıcak olur off deriz soğuk olur üşüdük deriz ortasını bulamıyoruz işte,arada yağmur yağsın yani serinleriz en azından hemde susuz kalmayız.Insanoğlu hiç memnun kalmıyor daha iki hafta öncesi yağmurlar vardı şikayet ettik şimdi sıcaktanyağsın biraz serinleriz
Aynen aynen ablacığım güzel olur yaz yağmuruSıcak olur off deriz soğuk olur üşüdük deriz ortasını bulamıyoruz işte,arada yağmur yağsın yani serinleriz en azından hemde susuz kalmayız.
Aynen mis gibi toprak kokusu birde nasıl güzel kokar.Aynen aynen ablacığım güzel olur yaz yağmuru
Heleki sahildeysen deniz manzaralı of ki of⚘
Allahhhh bak şimdi bulduğu ilk su dolu kaba atlıyasim geldiAynen mis gibi toprak kokusu birde nasıl güzel kokar.
Birde yağan yağmurda denize girme muhteşem oluyor.
Az yağacak yağmur suda ısınıyor o arada tavsiye ederim muhteşemdir.Allahhhh bak şimdi bulduğu ilk su dolu kaba atlıyasim geldi
Ay ay ne keyiflidir o deniz yağmur
Deniz deme abla ya benim eş kişisi yine antalyada çalışmamış bundan önceki gittiğinde sadece kontrol etmiş çalışanları güneşten yanmıştı birde oh olsun dedimAynen mis gibi toprak kokusu birde nasıl güzel kokar.
Birde yağan yağmurda denize girme muhteşem oluyor.
Antalya güneşi öyle bir kavurur ki bildiğin yanarsın yani,denizi harikadır .Deniz deme abla ya benim eş kişisi yine antalyada çalışmamış bundan önceki gittiğinde sadece kontrol etmiş çalışanları güneşten yanmıştı birde oh olsun dedim
Bayrama bir gün kala geldi derisi kavliyor du sırt üstü yatamıyor üzüldüm haline gelecekleri gün denize gitmişler çalışanlar ısrar etti diyor birdeAntalya güneşi öyle bir kavurur ki bildiğin yanarsın yani,denizi harikadır .
Anestol krem var iyi geliyor ağrı kesici özelliği var onu tavsiye ederim,bepanten varsa karıştırıp sürebilirsin.Bayrama bir gün kala geldi derisi kavliyor du sırt üstü yatamıyor üzüldüm haline gelecekleri gün denize gitmişler çalışanlar ısrar etti diyor birde
Gitti yanımda yokAnestol krem var iyi geliyor ağrı kesici özelliği var onu tavsiye ederim,bepanten varsa karıştırıp sürebilirsin.
Tatilemi gitti gene olmazsa söyle alıversin eczaneden .Gitti yanımda yok
Yok abla iş için gitti teni ilk güneş gördüğünde yanıyor iyilesmisti giderkenTatilemi gitti gene olmazsa söyle alıversin eczaneden .
İlk güneş olayında yanması normal zaten atlatana kadar sonrası rahat olur.Yok abla iş için gitti teni ilk güneş gördüğünde yanıyor iyilesmisti giderken