- 24 Eylül 2018
- 97.188
- 292.482
Benim dediğimi son dk degistirmemeli idin aşkomJenna16 biz iki aşko kafaları karışık, bir alışverişi yapamamışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dediğimi son dk degistirmemeli idin aşkomJenna16 biz iki aşko kafaları karışık, bir alışverişi yapamamışık
Kâr edeyim dedim güya yine zarara düştümBenim dediğimi son dk degistirmemeli idin aşkom
Şifa niyetine hüpletirsinBu sıcakta
Allah çirkin şansı vermemiş. Napalim ,güzeliz,bahtsisizKâr edeyim dedim güya yine zarara düştüm
Kombin yaparsınKâr edeyim dedim güya yine zarara düştüm
Hayırlı olsun aşkomAşkom Allah izin verirse cumartesi tatile gidiyoruz,bikini aldım .
Aşkoma da atmıştım farketmemişim bir tanesi sadece altmış bir geldi ben şok
Bütün gün ona güldük aşkomHayırlı olsun aşkom
Üste gerek yok demek aşko
Memitolara özgürlükHayırlı olsun aşkom
Üste gerek yok demek aşko
Sorma yarın çıkıp artık mağazadan bakacağım bir üstKombin yaparsın
Kombin yaparsın aşko ne renk almışsınBütün gün ona güldük aşkom
Sınırsız özgürlükMemitolara özgürlük
Aklın yolu birMemitolara özgürlük
Ay çok gelmesin ahahahahahahaSınırsız özgürlük
Bu kadar Özgürlük iyi değil yine de siz bilirsinizSınırsız özgürlük
Kırmızı almıştım ama onu takımı biz yaptık onu biliyorduk o geldi tam diğeri sadece alt o fiyatmış ben de adetimin attığı mayodan daha uyguna geliyor diye dedim onu alayım meğer o paraya sadece altını veriyorlarmış üstte param yetmediKombin yaparsın aşko ne renk almışsın
Denemeden bilemezAy çok gelmesin ahahahahahaha
Eksiksiz güneşlenirBu kadar Özgürlük iyi değil güneşe siz bilirsiniz
Enişte bizden bu akılları aldığını bir duysaDenemeden bilemez
Dua et üste yetmemiş ya alt olsaydıKırmızı almıştım ama onu takımı biz yaptık onu biliyorduk o geldi tam diğeri sadece alt o fiyatmış ben de adetimin attığı mayodan daha uyguna geliyor diye dedim onu alayım meğer o paraya sadece altını veriyorlarmış üstte param yetmedi
Yasak koyarEnişte bizden bu akılları aldığını bir duysa