- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.445
Milletin bebeleri uyanmak bilmezCasper gibi geziyorlar evin içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Milletin bebeleri uyanmak bilmezCasper gibi geziyorlar evin içinde
Benim ufaklık sabah gözüme vurarak uyandırdı sağolsun bizde sıradan bir günMilletin bebeleri uyanmak bilmez
SıpaydiMenBenim ufaklık sabah gözüme vurarak uyandırdı sağolsun bizde sıradan bir gün
Gec gördüm, emin olamadım cicegim yazmadım o yüzden geriJenna16 Görüldü yemişim
Anladım anladım aşkoGec gördüm, emin olamadım cicegim yazmadım o yüzden geri
Sen naptin aşkom ? 22.00 de anca girdim eveAnladım anladım aşko
Bekledim aşko ,Kırmızılar ile terlikler geldi işte aşko süpersonra spora gittim geldim yatıyorum öyleSen naptin aşkom ? 22.00 de anca girdim eve
Yarin bakarım, çok güzeldi zaten hepsi ,iyi günlerde kullan aretimBekledim aşko ,Kırmızılar ile terlikler geldi işte aşko süpersonra spora gittim geldim yatıyorum öyle
Bu sıcaktaEe yap sana uygun gibi
Tamam aşkom,sağolasınYarin bakarım, çok güzeldi zaten hepsi ,iyi günlerde kullan aretim
Tamam aşkom,sağolasın
Yapmamaya mazeret demiyor daBu sıcakta
Ne aldın aşkomBekledim aşko ,Kırmızılar ile terlikler geldi işte aşko süpersonra spora gittim geldim yatıyorum öyle
O pişene kadar ev pişer deme öyleYapmamaya mazeret demiyor da
Aşkom Allah izin verirse cumartesi tatile gidiyoruz,bikini aldım .Ne aldın aşkom
Hele bir dene tatlı kıs,özledim güzel sunumlarınıO pişene kadar ev pişer deme öyle
Ama sorunu çözdük,free memintolar Hem bikini izi olmazAşkom Allah izin verirse cumartesi tatile gidiyoruz,bikini aldım .
Aşkoma da atmıştım fsrletmemişim bir tanesi sadece altmış bir geldi ben şok
Ama sorunu çözdük,free memintolar Hem bikini izi olmaz