- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hatırlıyorsun dimi aşko şimdi o kadar teferruatlı yemiyorum ama daha pratik takılıyorumAşko ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyorsun dimi aşko şimdi o kadar teferruatlı yemiyorum ama daha pratik takılıyorumAşko ya
Makarna,tost yes aşkomHatırlıyorsun dimi aşko şimdi o kadar teferruatlı yemiyorum ama daha pratik takılıyorum
Bana birini hatirlatiyorsun Kukrim
Bizde de var bir söz ona benzerDeyno ne diyordu ya o zaman ya, tembele gayret gece gelir mi ne öyle birşeydi
Söyle bakalımBizde de var bir söz ona benzer
Gecenin bir yarısı acikmissindir sen diye zorla yemek getirtip 2 yudum yediğim yemeğin kalanını yiyen bir minnoşfındık fındık ahahahahahahah
Ne de olsa o birGecenin bir yarısı acikmissindir sen diye zorla yemek getirtip 2 yudum yediğim yemeğin kalanını yiyen bir minnoşfındık fındık ahahahahahahah
Yok yokAyşe aba mı Jenna16
Hakkını veriyorNe de olsa o bir
Ayıplı ula anneannem derdi sabah erkenden dikilmeyen akşam....... lı işteSöyle bakalım
O neydi gi? AhahahahahahahahAyıplı ula anneannem derdi sabah erkenden dikilmeyen akşam....... lı işte
Bende bulamadımO neydi gi? Ahahahahahahahah
Dikilmek kalkmak ayakta bulunmak anlamındaO neydi gi? Ahahahahahahahah
HahahaAyıplı ula anneannem derdi sabah erkenden dikilmeyen akşam....... lı işte
+18 Zano'm biz masum poncikler bilmeyizBende bulamadım
Mıçmamalı gibi anladım sankiBende bulamadım
Bir harf alalım en iyisi+18 Zano'm biz masum poncikler bilmeyiz
Oysa ben sanmıştım ki ağzıma acı biber süreceğim,Pis ZennaDikilmek kalkmak ayakta bulunmak anlamında