evet skittle yaptığın bi fotoyu koymuştun gördüm onu:) iyi değil tabi ama arada yapmakta güzel olur. ben pembenin her tonuna bayılıyorum. metalik siyahlar minik ışıltılar ve french vazgeçilmezlerim. metalik lacivert birde pastelin zümrüt yeşili yeni favorilerim arasında.aslında burda gördüğüm ve bayıldığım ojeler var ama daha edinebilmiş değilim.öğrenci olduğum için çokta bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası.fotoğraf makinem bozulmasa bende konuştururdum ellerimi ama koyarım bi gün bi şekilde çekip
Ben de ellerimin fotoğrafını çekmeye birkaç aydır başladım, Face'de sayfama koymak için başlamıştım, arkadaşlarımla paylaşıyordum, buraya da kısmet oldu. :)
Metalik renklere ben de bayılıyorum, ama en çok simli, pullu, ışıltılı ojeler aklımı başımdan alıyor, genelde de koyu renkler...
Pastel'in zümrüt yeşili çok güzel sahiden de. 74'tü galiba numarası. Bir de mavi lacivert filan seviyorsan hafif metalik tonlarda çok güzel iki oje yaptı Pastel, 23 ve 72, eskiden sevmediğim bir markaydı ama bu renklerle kalbimi fethedebildi. :) Ben yerli ojelerden Alix Avien'e bayılıyorum, hepsinden daha güzel geliyor bana... Çıkardığı birkaç renk hariç hemen her rengi her tonu sevdim. Alix Avien standı bulamazsan bir internet adresi var benim aldığım, sanırım link vermek yasak, özelden yazayım ben sana...