• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favori oje renginiz hangisi ?

evet skittle yaptığın bi fotoyu koymuştun gördüm onu:) iyi değil tabi ama arada yapmakta güzel olur. ben pembenin her tonuna bayılıyorum. metalik siyahlar minik ışıltılar ve french vazgeçilmezlerim. metalik lacivert birde pastelin zümrüt yeşili yeni favorilerim arasında.aslında burda gördüğüm ve bayıldığım ojeler var ama daha edinebilmiş değilim.öğrenci olduğum için çokta bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası.fotoğraf makinem bozulmasa bende konuştururdum ellerimi ama koyarım bi gün bi şekilde çekip

Ben de ellerimin fotoğrafını çekmeye birkaç aydır başladım, Face'de sayfama koymak için başlamıştım, arkadaşlarımla paylaşıyordum, buraya da kısmet oldu. :)
Metalik renklere ben de bayılıyorum, ama en çok simli, pullu, ışıltılı ojeler aklımı başımdan alıyor, genelde de koyu renkler...
Pastel'in zümrüt yeşili çok güzel sahiden de. 74'tü galiba numarası. Bir de mavi lacivert filan seviyorsan hafif metalik tonlarda çok güzel iki oje yaptı Pastel, 23 ve 72, eskiden sevmediğim bir markaydı ama bu renklerle kalbimi fethedebildi. :) Ben yerli ojelerden Alix Avien'e bayılıyorum, hepsinden daha güzel geliyor bana... Çıkardığı birkaç renk hariç hemen her rengi her tonu sevdim. Alix Avien standı bulamazsan bir internet adresi var benim aldığım, sanırım link vermek yasak, özelden yazayım ben sana...

Ben de ellerimin fotoğrafını çekmeye birkaç aydır başladım, Face'de sayfama koymak için başlamıştım, arkadaşlarımla paylaşıyordum, buraya da kısmet oldu. :)
Metalik renklere ben de bayılıyorum, ama en çok simli, pullu, ışıltılı ojeler aklımı başımdan alıyor, genelde de koyu renkler...
Pastel'in zümrüt yeşili çok güzel sahiden de. 74'tü galiba numarası. Bir de mavi lacivert filan seviyorsan hafif metalik tonlarda çok güzel iki oje yaptı Pastel, 23 ve 72, eskiden sevmediğim bir markaydı ama bu renklerle kalbimi fethedebildi. :) Ben yerli ojelerden Alix Avien'e bayılıyorum, hepsinden daha güzel geliyor bana... Çıkardığı birkaç renk hariç hemen her rengi her tonu sevdim. Alix Avien standı bulamazsan bir internet adresi var benim aldığım, sanırım link vermek yasak, özelden yazayım ben sana...

çok sağol canım şuan alix avien in renklerini bulabiliyorum ama o siteye de bi bakıcam. benimde en beğendiğim alix avien fiyatına göre süper bence.birde şu tırnak süsleme setleri varya konad falan onlardan bakmadığım site kalmadı doğru düzgün bi set bulamadım ya kafayı yicem çok şey sordum ama onları da bulabileceğim bir yer biliyor musun?

çok sağol canım şuan alix avien in renklerini bulabiliyorum ama o siteye de bi bakıcam. benimde en beğendiğim alix avien fiyatına göre süper bence.birde şu tırnak süsleme setleri varya konad falan onlardan bakmadığım site kalmadı doğru düzgün bi set bulamadım ya kafayı yicem çok şey sordum ama onları da bulabileceğim bir yer biliyor musun?

Bir site var uygun fiyatlı bulabileceğin, link veriyorum şimdi özelden...

Linki yolladım canım, KONAD gereksiz şekilde pahalı ama birkaç güzel diski var almaya değer. Gönderdiğim linkte diskler de boyalar da ucuz ama zaten aslında pek çok yerli oje de baskı boyası olarak kullanmaya müsait özellikle metalik ve yoğun olanlar.

Bu arada kusura bakma geç cevap vermişim, mail okumaya dalmıştım da... Saat de sabahın beşi olmuş, benim kızım 2 saat sonra uyanır en geç. Neyse ki anneannesi var yanında. :))

Skittle yaptırdı bugün bana, 2. yaptırışı, her parmağını ayrı renge boyattı. Bir de diyor ki "iki kat sür anne, iki kat sürünce rengini daha iyi görebiliyorum." :))) Aslında çocuklara oje sürülmesi taraftarı değilim, ben kızıma 4 yaş bitene dek hiç oje sürmemiş olsam da, şimdilerde olabildiğince zararsız olanlarından sürsem de yine de içim rahat değil. Öte yandan böyle bir zevkinin gelişmesini de istiyorum, neyse ki okul var ve sık oje sürme şansımız yok, gittiği dans okulunda oje ve her türlü süs yasak. Haftasonlarına denk gelen günlerde sürdürüyor bazen. Aslında yeni bir marka keşfettim ismi Piggy idi galiba, o tamamen zararsızmış fakat yine de iyice bir araştıracağım eğer öyleyse kızıma ondan alacağım.

Genelde hangi renkleri seviyorsun, açık mı koyu mu, simli ojeler sever misin, yeşil, mavi gibi renkler kullanır mısın?...

benimde kızım 2 yaşında ojesiz gezmiyor
ananesine bıraktım telefonda napıyon kızım dedim anne oje gitti pembe oje getir dedi
o kadar düşkün yani :27:
bende bi süre önce piggy painti keşfettim çok mutlu oldum çünkü sürerken bi yandan zararlı diye düşünüyorum
malum çok büyük değil ve ellerini ağzına sokuyor diş çıkarttığı için
sitesinde türkiye gönderimi var ancak aldığın ürün başına 3,5 $ civarı ekleniyor.
denemek için 1 renk sipariş ettim.
eğer elime ulaşırsa vede beğenirsem oje çıkarıcısıyla bikaç renk daha almayı düşünüyorum.

Linki yolladım canım, KONAD gereksiz şekilde pahalı ama birkaç güzel diski var almaya değer. Gönderdiğim linkte diskler de boyalar da ucuz ama zaten aslında pek çok yerli oje de baskı boyası olarak kullanmaya müsait özellikle metalik ve yoğun olanlar.

ben de istiyorummmmm

Geçen gün fotoğrafını eklediğim Inglot ojelerimden en severek aldıklarımdan birini (no: 721) süreyim dedim, sonuç hüsran... Beyaz ellere koyu renkler ne kadar yakışıyorsa, böyle açık pastel tonlar da o kadar yakışmıyor. :( Oysa rengi o kadar sevdim ki! Yalnız kıvamı fena, 3. katta bile fırça izleri kaldı biraz...

$sarı2.jpg

$sarı1.jpg

benimde kızım 2 yaşında ojesiz gezmiyor
ananesine bıraktım telefonda napıyon kızım dedim anne oje gitti pembe oje getir dedi
o kadar düşkün yani :27:
bende bi süre önce piggy painti keşfettim çok mutlu oldum çünkü sürerken bi yandan zararlı diye düşünüyorum
malum çok büyük değil ve ellerini ağzına sokuyor diş çıkarttığı için
sitesinde türkiye gönderimi var ancak aldığın ürün başına 3,5 $ civarı ekleniyor.
denemek için 1 renk sipariş ettim.
eğer elime ulaşırsa vede beğenirsem oje çıkarıcısıyla bikaç renk daha almayı düşünüyorum.

Maaşallah kızınıza. :) Piggy ben de ilk Ebay'de gördüm, sipariş edeceğim. Ama eminim kızım yine benimkilerden de sürmek isteyecektir. :)

evettttttt:66: hatta dayanamadım bır cafeye oturup meraklı ve dalga gecen bakıslar arasında ojemı surdum:66:

Baksınlar valla benim de hiç umurumda olmaz, sen keyfine bak. Ben de elalem ne der diye düşünmem hiç, düşünenden de pek haz etmem. :)) Onların tercihlerine göre yaşasaydık BİZ olamazdık, kayıp hayatları olan insanlardan olurduk.
Güle güle kullan yeni ojeni. :)

ben de istiyorummmmm

Ben mesajını görene kadar sağolsun you_ know yetişmiş cevap vermiş, ben son baktığımda sitede bakım vardı herhalde düzelmiştir.
Ben de KONAD disklerden bir dolu alıp da dünyanın parasını vermem şahsen, ama müzikle ilgili desenleri olan iki tanesinden alacağım ne de olsa meslek aşkı. :69:

Geçen gün fotoğrafını eklediğim Inglot ojelerimden en severek aldıklarımdan birini (no: 721) süreyim dedim, sonuç hüsran... Beyaz ellere koyu renkler ne kadar yakışıyorsa, böyle açık pastel tonlar da o kadar yakışmıyor. :( Oysa rengi o kadar sevdim ki! Yalnız kıvamı fena, 3. katta bile fırça izleri kaldı biraz...

Eki Görüntüle 147673

Eki Görüntüle 147672

Yalnız az önce antreden geçerken fark ettim, beyaz ışık altında fena durmuyor, daha neonumsu duruyor. Ama herhalde gün ışığında da sarı ışık altındaki gibi soluk duracak...

Eki Görüntüle 147673

Eki Görüntüle 147672

flamenca bu mat sarısımı inglotun bendede var mat sarı ama ben sevmiştim gerci sen beyaz tenlisin ben esmer keske bende beyaz olsam:5:

Back