Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün itibarı ile Inglot 969. :) Parmaklarımı hareket ettirdikçe ojenin rengi baby blue ile mint green arasında gidip geliyor, çok tatlı ya! :)
Bugün feci bir Cevahir çıkartması yaptık kızım ve babasıyla. :) Önce Claire's talan edildi, orada ojeleri kızım seçti, sonra Inglot'a gittik, kızımın dans okulu ile anlaşması olduğundan oradan %25 indirim, 3. benzer ürünle %25 indirim derken 19 liralık oje 10 liraya gelince ben kendimi kaybettim, 9 tane oje aldım çıktım. :)) Üç tanesi yeni renklerden, olağanüstü güzeller. Zaten ilk kullandığımdan beri Türkiye'den aldığım ojeler içerisinde en güzel marka diyebilirim. Watson'a da gittim ama çok oje olmasına rağmen sıradan renkler vardı, güzel bir ışıltılı kırmızı aldım A. Avien'den, bir de pembe simli aldım, zilyon tane her renkte simli ojesi olan ben değilim çünkü! :)))) Gerçekten bu bir hastalık ama benim için çok keyifli bir hastalık. :) Yemek yerken insanların garip bakışlarına rağmen kızımla ojelerimizi çıkarıp masaya dizip baktık, hepsini tek tek inceledik. Babasına da bulaştırdık bu merakı, "şu ne renk", "bunun üstüne ne sürülür" gibi sorular sorup ojeleri incelemeye başladı o da bizimle beraber. :)))
Koyu renkler... Bordo, siyah, toprak rengi, koyu haki yesil, gece mavisi. Mat olanlarini tercih ediyorum bunlarin. Kirmizinin yeri ayri tabi. Goldenlady 321 kullaniyorum, rengi cok hos. Uzun tirnakta ayri bir güzel duruyor.
süpersiniz ! hepsini güle güle kullanın
hatta zahmet olmazsa fotograflarınızı eklersenız cok sevınırım
sevgiler
haki yeşili ben de arıyorum ama bulamıyorum
hangı markada var ?
Sevil Parfümeri'de Sevilla -145 var çok güzel bir haki yeşili.
Bahsettiğim ojenin flaşlı çekilmiş hali (Aceleye geldiğinden iyi çekemedim kusura bakmayın.)
Eki Görüntüle 146375
Bu da flaşsız hali.
Eki Görüntüle 146373
Bunlar da bugün aldığım ojeler. :) En sık kullandıklarım hep şifonyerin üzerindedir, diğerleri makyaj çantalarında ve kutulara duruyor. Bunlar da yeni oldukları için gözdeler tabii, yeni Inglot ve Claire's ojeler birer defa sürülene dek böyle sergide kalırlar bir süre. :)))
Eki Görüntüle 146374
Bu da Inglot renklerini daha yakından görmeniz için...
Eki Görüntüle 146376
harikasın hangı bırını begenecegmı sasırdım hepsıde bırbırınden guzel
ıyı gunlerde kullan
ayrıca benı kırmayıp fotografları ekledıgın ıcın cok tesekkur ederım
sevgiler ....
French üstüne nazar boncuğu yaparak kullanmak favorim
Bir de koyu kırmızı hastasıyım ama uzun tırnakla
Mat pembeye de bayılırım özellikle yazın
Bugün favori rengim tırnaklarımdaki siyah oje...Wet 'n' Wild Fantasy Makers; ve enfes bir siyah bu, içinde kırmızı ışıltılar var. Buna benzer başka ojeler almış olsam da sanırım bu kategoride favorim hep bu siyah olacak. Işıltıları yakalayacağım diye foto çekerken epey uğraştım, sanırım ben bu fotoğraf işini pek beceremiyorum. :)
Eki Görüntüle 147236
Eki Görüntüle 147235
bunlarda super ....
yok canım bence gayet ıyı gorunuyor emegıne saglık