flamenca bu mat sarısımı inglotun bendede var mat sarı ama ben sevmiştim gerci sen beyaz tenlisin ben esmer keske bende beyaz olsam
Ama senin ellerine her ton yakışıyor esmer değil buğday ellerin, açık renkte koyu, koyu renkte açık duruyor ki bu da ellerin her rengi ortaya çıkarıyor demektir ve bu büyük bir avantaj.
Bir de daha da koyu esmer ellerde bronz tonlarına bayılıyorum ben, yeri gelmişken yine söyleyeyim... Beyaz tene şu yakışır bu yakışmaz diyecek olduğumuzda beyaz teni övüyoruz sananlar çıkıyor da, başka bir sayfada yazmış birisi az önce, açıkladım neden öyle yazdığımızı tabii, amaç asla herhangi bir ten rengini diğerinden fazla güzel göstermek değil, hangi tene ne renk yakışır göstermek ve bilgilendirmek... Bunları anlattım.
Mat sarıyı ben de çok severek ve heyecanla aldım inan (ama baksana ellerim ölü eli gibi oldu o ojeyle), bir de indirim olayı vardı kendimi kaybettim, bilirsin o duyguyu. :)) Allahtan koyu renkler de almışım, gözüm diğer mat pastellerde kaldı bir de, bana yakışmayacağını bile bile... Mint yeşili görünce dayanamıyorum mesela, delisiyim o rengin, her markanın o yeşili varsa topluyorum, yakışmasa da ne yapayım yaa, acayip seviyorum mint yeşilini.
Son düzenleme: