Favori oje renginiz hangisi ?

Oje sürünce üstüne bir şeyler yapmadan duramıyorum. :) Bahsettiğim gibi, bu oje zaten kırmızı ışıltılı bir oje ama ilerleye saatlerde o ışıltı bana yetmemeye başladı ve ütüne tek kat Del Sol Heartbreaker sürdüm. Fotoğraflar güzelliğini anlatmaya yetmedi, Deborah Lippmann'ın Ruby Slippers'ını andırsa da (onda daha iri pullar da var) ondan daha zarif oldu. Sanırım bu kombinasyonu onlarca defa daha kulllanacağım. :)
Bu arada, Del Sol Heartbreaker da renk değiştiren ojelerden biri. Kırmızı minik simler güneş görünce mora dönüşüyorlar, eğer yarın güneş açarsa tırnaklarım mor ışıltılı siyah olacaklar. :))

Son düzenleme:

canım renk değiştiren ojelerde marka ve no verebilir misin varsa resim eklesen süper olur :)

Sephora'da OPI ile birlesmis daha uygun fiyatlara oje veriyorlar. Ama size sahsen soylim, siyah kullaniyorum Sephora-Opi dan aldigim, rengi guzel ama kalici degil

canım renk değiştiren ojelerde marka ve no verebilir misin varsa resim eklesen süper olur :)

Yukarıda yazdım aslında, fotoğraf da ekledim, ama bahsettiğim oje Claire's Mood ojeler gibi değil, onlar sıcak hava ve soğuk havaya göre renk değiştiriyorlar, daha önceki sayfalarda eklemiştim yeşil olanını sürdüğüm zaman çektiğim fotoğrafları. Onlar da çok güzeller ama bu siyah oje üstüne sürdüğüm Del Sol marka, kırmızı olanının adı Heartbreaker, güneşe çıkınca mor oluyor, bunun gibi başka çeşitleri de var.

bu arada she'nin kodlarını kaydettim yarın bakıcam

aslında ben o yeşilden bahsediyorum ama şuan o konuyu bulamadım seni de burda bulmuşken sorayım dedim:) onun kırmızı bordoya dönen rengi var mı peki? bu arada buna da bayıldımmmmmmmm

aslında ben o yeşilden bahsediyorum ama şuan o konuyu bulamadım seni de burda bulmuşken sorayım dedim:) onun kırmızı bordoya dönen rengi var mı peki? bu arada buna da bayıldımmmmmmmm

Ayyy keşke olsa, süper olurdu. :) Claire's Mood ojeler hep cafcaflı renkler, neon ojelere benziyorlar ama birkaç tane de simli yapmışlar, pembeden lilaya döneni filan var ama mesela renk değişimi yeşildeki gibi belirgin değil.

ben burda hep sıradan şeyler bulabiliyorum ne yazık ki ama sıradan olmayı da sevmiyorum ama istanbul a gelebilirsem bakacağım ilk şey ojeler olacak nerde bulurum bilmiyorum o ayrı mesele ama hangi alışveriş merkezine girsem denk gelecek bir yer bulurum heralde:)

24 yaşındayım ya sen ?

Ben 35 yaşındayım ve son 30 senedir ojelerle aşk yaşamaktayım. :)))) Bu daha ne kadar böyle sürer bilmiyorum ama eğer yaşarsam herhalde en az bir 15-20 sene daha sürer. :) Etrafımdaki insanları bunun bir hobi olduğuna yıllardır inandıramadım, ama neyse ki burada benim gibi düşünenler var. :) Bu arada 4,5 yaşındaki kızımda da oje tutkusu başladı, ona da bulaştırdım sonunda. :)

İstanbul'a geldiğinde ben yardımcı olurum sana. :)

bence de bir hobi ben kendimi frenleyebildiğim kadar frenliyorum ama farklı ojeler almaktan sürmekten kendimi alamıyorum yine de:) insanın kendine özeniyle de alakalı bence. bi kadında eller çok güzel olmalı ben erkek olsam ilk ellere bakarım şahsen. istanbula geldiğimde yardımını alırım canım ne de olsa tecrübe sende :) 4.5 yaşındaki şirinenin minik ellerinde de oje ne tatlı olur ama

Skittle yaptırdı bugün bana, 2. yaptırışı, her parmağını ayrı renge boyattı. Bir de diyor ki "iki kat sür anne, iki kat sürünce rengini daha iyi görebiliyorum." :))) Aslında çocuklara oje sürülmesi taraftarı değilim, ben kızıma 4 yaş bitene dek hiç oje sürmemiş olsam da, şimdilerde olabildiğince zararsız olanlarından sürsem de yine de içim rahat değil. Öte yandan böyle bir zevkinin gelişmesini de istiyorum, neyse ki okul var ve sık oje sürme şansımız yok, gittiği dans okulunda oje ve her türlü süs yasak. Haftasonlarına denk gelen günlerde sürdürüyor bazen. Aslında yeni bir marka keşfettim ismi Piggy idi galiba, o tamamen zararsızmış fakat yine de iyice bir araştıracağım eğer öyleyse kızıma ondan alacağım.

Genelde hangi renkleri seviyorsun, açık mı koyu mu, simli ojeler sever misin, yeşil, mavi gibi renkler kullanır mısın?...

evet skittle yaptığın bi fotoyu koymuştun gördüm onu:) iyi değil tabi ama arada yapmakta güzel olur. ben pembenin her tonuna bayılıyorum. metalik siyahlar minik ışıltılar ve french vazgeçilmezlerim. metalik lacivert birde pastelin zümrüt yeşili yeni favorilerim arasında.aslında burda gördüğüm ve bayıldığım ojeler var ama daha edinebilmiş değilim.öğrenci olduğum için çokta bütçe ayırmak istemiyorum açıkçası.fotoğraf makinem bozulmasa bende konuştururdum ellerimi ama koyarım bi gün bi şekilde çekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…