Favori oje renginiz hangisi ?

çok aşırı açık renkleri sevmem fransız manikürü hariç..çok cart kırmızıda sevmem tatlı pastel renkleri severim

ben normal dolabımda saklıyorum ojelerimi oje sepetinin içindeler.şuana kadar hiç sorun yaşamadım bozulmadılar hiç.

Mavala Mavadry / Oje Kurutucu Sprey
Mavadry ile ojenin kurumasını bekleme derdine artık son. Mavadry sprey ojeyi saniyeler içinde kurutan, uzun sure kalıcı olmasını sağlayan ve bulaşmasını engelleyen şeffaf bir ürün. Tırnaklara ekstra parlaklık veriyor, manikürü de uzun süre koruyor. Çalışan ve acelesi olan kadınlar için çok ideal!
(30 TL)

Eklentiler

• $oje[1].jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 89
Sally Hansen Shea Butter Rapid Finish / Oje Kurutucu Sprey Kaynakwh: En İyi Oje Kurutucular
Çabuk kurumayan ojeler ve nemsiz tırnak etleri için birebir! Ojenize temas ettiği andan itibaren, 30 saniye içerisinde kurutmaya, bulaşmalara, dağılmalara ve bozulmalara karşı korumaya yardımcı oluyor. Jojoba, Shea ve Sweet Almond özleri ile tırnak etlerini nemlendiriyor ve besliyor.
(28 TL)

Eklentiler

• $oje1[1].jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 100
ben golden rose quick dry kullanıyorum damla değil fırcalı olandan

ayrıca dayanamadım ıkı tanede oje aldım onlarda gene flormar bırının numarası 13 digerı 0677

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…