Favori oje renginiz hangisi ?

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
Kızlar merhaba eskıden cok fazla oje surmezdım ama son bır ıkı yıldır oje tutkusu basladı ben de ... ozellıkle yazları kırmızıyı ve beyazı cok kullanıyorum
ama son zamanlardakı tutkum camur rengı fotografını sızlerle paylasayacam sızınde kullandıgınız vaz gecemedıgınız renkler varsa paylasın
sevgiler ... :)

Gerçi takma tırnakta cok hos durmamıs ama rengını gormenızı ıstedım

Eklentiler

• $1[1].jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 699
Bu renk nasıl ben bu rengide begendım bu camur rengının yesıl tonlu olanı

Eklentiler

• $100_0867[1].jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 284
gerçekten beğendiniz mi?? ölü tırnağı gibi duruyor ve bu gri tonları çok itici buluyorum ben ((

aslında baslarda ben de begenmıyordum genelde pembe tonları kullanırdım varla yok arası renkler olurdu ya da kırmızı
ama deneyınce begendım
yanı kıyafetlerımle uyum ıcınde olunca hosuma gıttı bılmıyorum sız de deneyım belkı sızınde hosunuza gıder
sevgiler ....

ilk tırnak öykünün tırnagı flormar 413 ve takma değil kendi tırnağı ikinci fotoda benim fotom ben cok sevdim o rengi genellikle millet kırmızı ve french ten baska bişi yapmadıgı için bazı renkler itici gelebiliyor daha yakından şöyle görun o rengi bence muhtesem

pekı numarası ne

tırnaklarımız zaten meshur kocaman bloga yuzlerce kişi izliyor tesekkür ederim

benim favori renklerim bordolar,koyu kırmızılar ve vişne çürüğü kısacası koyu tonlar açık renk 2 ojem var krem rengi ve gümüş gri.en sevdiğim renkler golden rose 103 koyu kırmızı,,golden rose 64 vişne çürüğü,çok seviyorum bunları daha alıcam farklı markalardan hemen yazayım buraya

golden rose 64 e baktım süper birazdan fotografını paylasıcam ...:)

golden rose 64 un rengı gercekten cok guzel cok begendım paylasımın ıcın tesekkurler canım
bu arada ojelerınızı nerde saklıyorsunuz ? bazı arkadaslarım buz dolabında saklıyor

Eklentiler

• $6605_buyuk[1].jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 100
yok yok =) çok fazla suçlama geliyor da yok tırnaklarınız takma, yok bu resimler sizin değil, insan ister istemez çevresine zırh örüyor yanlış anlamayın =)

yok yok alınganlık değil benim fotolarım hakkında cok yorum geliyorda chocolatestar ında öyle o yuzden biraz tepkili olmus sanırım

siyah ve lacivert i cok begeniyorum ben kenidmde.. etrafimdan da olumlu tepkiler aliyorm,..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…