mat gri oje ıstıyorum ama pıyasada baktıgım ojelerın hemen hemen hepsı ya sedeflı ya da sımlı grı....
tatlım ben de flormarınkını aldım o da fırcalı aynı oje seklınde hem daha uygun hem de guzel 4.5 lıraya aldım
bende 3.5 tl alıyorum
mat değil ama krem gri cıkardı flormar ama mat istiyorsanız alıp uzerine matlastırıcı surebilirsiniz
Kızlar merhaba eskıden cok fazla oje surmezdım ama son bır ıkı yıldır oje tutkusu basladı ben de ... ozellıkle yazları kırmızıyı ve beyazı cok kullanıyorum
ama son zamanlardakı tutkum camur rengı fotografını sızlerle paylasayacam sızınde kullandıgınız vaz gecemedıgınız renkler varsa paylasın
sevgiler ... :)
ya bu çamur tonu ojeyi ben de buradaki resimlerden görüp aldım kullandım ancak kıvamıyla ilgil sorun yaşadım..kıvamı çok katıydı ve zor sürülüyordu..sürmeyi başardığım katlarda ise fırçanın izleri kalıyordu renk de ellerimi temiz göstermek yerine pis gösterdi ben de çöpe attım...ama bu kadar popüler olduğuna göre acaba diyorum yine :44:
sende de koyu kıvam ve sürme zorluğu oldumu bu renkte ?
ha bu arada konuya da cevap vereyim..ben aslında inci beyazı açık pembe, ten rengi gibi kibar ve fazla göze batmayan tırnak rengine yakın renklerden hoşlanırım ancak tırnağımda renk sorunları olduğundan ötürü maalesef ki örtücü renklerde ojeler kullanmaya mahkumum..bu renkler de çoğunlukla koyu renk ojelerde bulunuyor...- bazı orta tonda olan örtücü renkler hariç tabi..mesela bahsettiğimiz çamur rengi gibi-
koyu renk ojelerde favorim mor ve koyu kahve tonları...kırmızı ve bordolar elimin ten rengiyle yakışmıyorlar...
tatlım merhaba , camur rengınde hangı markayı kullandın ?
merhaba canım :) flormar 413 kullandım...
Tek renk oje severim,o da SİYAH...:82:
Başka bi renk sürmem kesinlikle...
asllında ben de baskalrında sevıyorum sıyah ojeyı ama kendıme bır tuurlu yakıstıramıyorum
ve bence sıyah oje uzun tırnakta degıl kısa tırnakta daha hos duruyor
Gerçi takma tırnakta cok hos durmamıs ama rengını gormenızı ıstedım
tam da bu renk var şuan tırnağımda, daha önce hep sedefli beyaz,inci pembesi v.s renkler kullanırdım
ama bu yıl değisik tonlar kullanıyorum ve çok seviyorum
özellikle çikolata kahvesi
lacivert
şeker pembe
kırmızı ile pembe arası renkler
çok hoşuma gidiyor
siyahı baskasında beğeniyorum ama henüz kendim denemedim
ayrıca ben fotosu bulunan flormar ojeleri 1,5 TL ye alıyorum
4,5 TL gibi bi fiyat okudum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?