• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Favori diyet tatlı tarifiniz nedir?

kubradididi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
195
42
13
33
Fit tatlı tariflerinizi alayım
Ben kendi favori tatlı tarifimi veriyorum
1 avakado avokado yoksa 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı 2 olgun muz göz kararı kakao isteğe göre 1 tatlı kaşığı bal isteğe göre
Blendırdan geçirin iyice püre haline getirin puding gibi olsun üzerine Hindistan cevizi de afiyetle yiyin

E bunun kalorisi daha da fazla oldu bunun yerine gider canımın istediğini yerim 2 muz 1 avokado.. 1 küçük paket puding 120 kalori 1 avokado 170 2 muz 180 civarı. En azından tatmin eder diyet tatlı sevmiyorum içine hurma muz her şeyi koy yine tatsız

E bunun kalorisi daha da fazla oldu bunun yerine gider canımın istediğini yerim 2 muz 1 avokado.. 1 küçük paket puding 120 kalori 1 avokado 170 2 muz 180 civarı. En azından tatmin eder diyet tatlı sevmiyorum içine hurma muz her şeyi koy yine tatsız

aynı kaloride olsalar bile içeriği doğal olanı vücut daha kolay sindiriyor fazlalık gibi kalmıyor vücutta. hem de besine dair en ufak bi içeriği faydası olmayan kimya laboratuvarına dönmüş paketli gıdaların verdiği zararı almamış oluyorsunuz. tercih tabiki sizin ama lezzetli diyet tatlılar da var artık eskisi gibi değil

aynı kaloride olsalar bile içeriği doğal olanı vücut daha kolay sindiriyor fazlalık gibi kalmıyor vücutta. hem de besine dair en ufak bi içeriği faydası olmayan kimya laboratuvarına dönmüş paketli gıdaların verdiği zararı almamış oluyorsunuz. tercih tabiki sizin ama lezzetli diyet tatlılar da var artık eskisi gibi değil
Sebze meyvelerin sağlığı tartışılır tarım ilaçları diye bir gerçek var benim canım her gün tatlı çekmez çektiğinde de gider yerim en azından tatmin olurum ki meyve full şeker çok yaralı olduğu söylenemez. Bu tarz çakma tarifler yeme bozukluğunu tetikliyor.

Back
X