- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
Anladim eger öyleyse bırakirim ben de diod olursa iyi degil mi ? 4 seans dedi hepsinin bitmesi icin deKuaforler ipl sistemi diod utuleme diye kandiriyorlar. Jel surup yaptiklari icin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim eger öyleyse bırakirim ben de diod olursa iyi degil mi ? 4 seans dedi hepsinin bitmesi icin deKuaforler ipl sistemi diod utuleme diye kandiriyorlar. Jel surup yaptiklari icin.
Kuafor tarzi yerlerin gercek lazerleri kullanmalari yasaktir.İlk gittigimde cok ısrar etti ve o sekilde basladim yoksa ben acidan korktugum icin hic istemiyodum epilasyon,yaptırdım sonra ikinci seansa gittim dün orda sordum bana makinenin üstündeki uzun markayi okudu gittigim kuaförün instagram sayfası var ordan baktim ipl yazmis bazen diod ütüleme ondan anlayamadim gittigimde gene sorucam o kadar cok yaptıran var ki tüm vucut icin falan ondan güvenip yaptırdım ben de
Kuaforun 4 seans demesine asla inanmayin. Mumkunu yok ipl ile tuylerin bitmesi. Modern agda sistemidir. Fark sadece ipl nin yogun isik ile calismasidir.Anladim eger öyleyse bırakirim ben de diod olursa iyi degil mi ? 4 seans dedi hepsinin bitmesi icin de
Anladim tesekkür ederim bosu bosuna para verip hem de sonuc alamayacaksam ben de istemem zaten kadın o kadar ısrar etti iyi dedi ki bide o kadar yaptıran var falan bide o gün o kadar ısrar edince yaptırdım eve geldim yorumlari okudum yüzdekileri arttırıyo diye fena oldum bu sefer gittigimde sadece bıyık ve kaş arası yaptırdım yüzümü elletmedim bu seferde yüzümün kenarlarinda az biraz tüy var öyle aşırı degil ama belli oluyor dikkatli bakinca kadin dedi ki bana niye yaptırmıyosun erkek gibi duruyo diye sinirlerim bozuldu şimdi de orama taktim gittigimde sorucam gene makineyiKuaforun 4 seans demesine asla inanmayin. Mumkunu yok ipl ile tuylerin bitmesi. Modern agda sistemidir. Fark sadece ipl nin yogun isik ile calismasidir.
Diod utuleme diyerek sizi kandiracaktir zaten. Ustune basa basa tekrar diyorum. Kuaforlerin ipl sistemden baskasini kullanmadi yasaktir. Jilet yaptiklari icinde tuyler daha fazlasiyla geri gelecekAnladim tesekkür ederim bosu bosuna para verip hem de sonuc alamayacaksam ben de istemem zaten kadın o kadar ısrar etti iyi dedi ki bide o kadar yaptıran var falan bide o gün o kadar ısrar edince yaptırdım eve geldim yorumlari okudum yüzdekileri arttırıyo diye fena oldum bu sefer gittigimde sadece bıyık ve kaş arası yaptırdım yüzümü elletmedim bu seferde yüzümün kenarlarinda az biraz tüy var öyle aşırı degil ama belli oluyor dikkatli bakinca kadin dedi ki bana niye yaptırmıyosun erkek gibi duruyo diye sinirlerim bozuldu şimdi de orama taktim gittigimde sorucam gene makineyi
Tamamdir teşekkür ederim peki öyleyse yalan söylemeleri dogru mu ya cok anlamsiz bu kadar insani kandirmalari siz klinikte mi yaptiriyorsunuz sizinki hangi lazerDiod utuleme diyerek sizi kandiracaktir zaten. Ustune basa basa tekrar diyorum. Kuaforlerin ipl sistemden baskasini kullanmadi yasaktir. Jilet yaptiklari icinde tuyler daha fazlasiyla geri gelecek
Herkes para icin insanlarin sagligi ve psikolojisiyle oynuyor. Sirf para kazanmak icin. Gideceksiniz niye bitmedi dediginizdede bir suru bahaneleri hazirdir. Ben yuz bolgesi icin buzlazer diod yaptiriyorum. Vucut bolgem icinde alexandrite epicare yaptiriyorum. Ikiside ayri ayri poliklinikler.Tamamdir teşekkür ederim peki öyleyse yalan söylemeleri dogru mu ya cok anlamsiz bu kadar insani kandirmalari siz klinikte mi yaptiriyorsunuz sizinki hangi lazer