Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede var allam bende olmayan yokda gercidekuaför aldı daha fazla çıkmıyo kökden bir çözüm arayış içindeyim.
şekerler ben çene ve yüz için alrx lazere gittim,ilk ve hemn biten ve daha alırken en geç biten yer fual oldu,ve ben kıllı bırıyım,
bende lazeri tamamen bitirdiğini sananlardandım hatta bütçeyi ayarlamaya çalışıyodum saf saf.burdan öğrendim bitmiyomuş.almadım duruyo halen .sarartmaya gelince yazın krndiliğinden sararıyor ama ne bileyim kökten kurtulsaydık eyiiydi
Ben yaptirdim cok memnunum
bende de faullerve sakal vardı güzellik merkezine gittim lazer istemedim öncesinde jiletle alacakları için.. iğneli epilasyonla kalın köklü olanları aldı ayva tüyü denilen cinstekileri ki çoğunluğu öyledir. koyu renklilerdir ama kalın değillerdir... iğneli kısımdan sonrada sir ağda yaptı...
iğneli ksım tümüne uygulanmadığından 1-2 gün sonra oluşan tek tük kabuk rahatsız etmiyor ve 1 ay kadar sürüyor tekrar çıkanlarda eskisi gibi değil seyrelmiş ve zayıflamış olarak çıkıyordu. belki 5-6 seans iğneli epilasyondan sonra bir daha iğneliye gitmedim çünkü kalın olanlar artık çıkmamıştı. ayva olanlarmı onlar 5-6 seansa bile gerek kalmamıştı..
ben bunları yaparkenyaşım 19-20 yaşlarındaydım. ve şuan 27yim. yani yaklaşık bir 7 yıldırda yüzüme sir uygulamıyorm tamamen geçmiş durumda. sekiden faullerimin olduğunu bile unuttum nasıl bişiydi:)