- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.252
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
her ay düzenli kontur yukluyorum acaba bildikleri içinmi boyle bi teklifle geldılerFiyatı uygunmuş 10 gb internet çok iyi.
Aynen telsiz le 32 TL inşallah bnde sıkıntı yasamamBen 8 yldır faturalı kullanıyorum 30 tl dedilerse o muhtemelen 32 ye yakın gelir telsiz ücreti ile ama paketin içeriği iyi yani öyle kolay kolay aşım olmaz zaten bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
SMS hıc kullanıyorum dakikada öyle.internet çok DİE kabul ettim bndeBen yıllardır faturalıyım hiç pişman olmadım. Paket de güzelmiş. Dk ve sms az olabilir belki 1000 ama. 10 gb gayet iyi.
Yaa bunu bılmıyodum işte .peki istediğinde paketımı degısterebılırmıyımFaturalı kampanyalar daha uygun fiyatlı oluyor. Ben bir de fatura üzerine telefon alabildiğim için memnunum. Taksitleri direk faturama yansıyor. Bence kontörlüden daha avantajlı.
Paketlerin belli bir süresi var o dolunca değiştiriliyor. Sözleşme gibi belli bir süre belli paketi kullanıyorsunuz.Yaa bunu bılmıyodum işte .peki istediğinde paketımı degısterebılırmıyım
Yaa bunu bılmıyodum işte .peki istediğinde paketımı degısterebılırmıyım
Anladım TSK .degistirmem heralde 10 gb yuksek yoktur heraldeKonrtrat yaparsanız ki yapıyorlar genelde o bitene kadar aynı kalır ama kontrat devam ederken de değiştirebilirsiniz sadece kullandığınız ayların cezasını ödersiniz
Anladım TSK .degistirmem heralde 10 gb yuksek yoktur heralde
Bılıyomusun bende bazı paketlere bakıyorum öyle bı faturqlıdan korkumusumkı yanlışlıkla başarım da faturaya yansır DİE odun kopuyo :))) herşeye korkarak bakar oldum dünden berıBen 1 yıl önce geçiş yaptım .
4gb internet , 1000 d , 1000sms 26 tl ydı .
taahhütümün bitmesını 3 ay vardı . dun aradılar .
Ödemeleriniz için teşekkür ederim size özel bir kampnayamız var .
10gb int. 1000 dk , 1000 sms 31 tl
Ve 3 ay boyunca taahhütü bozabiliyorum ..
Ben memnunum sadece şu var 1 kere başıma geldi .
1 video izlerken durduk yre abonelık parası kestıler.
Arayyıp iptal ettirdim . Paramı öteki ay iade ettiler.
Dikkat etmek lazım
5 GB çok az bana yetmıyodu :))Aynen 10 gb gayet yüksek benim ki 5 gb sizden 10 tl de fazla ödüyorum daha
5 GB çok az bana yetmıyodu :))
her ay düzenli kontur yukluyorum acaba bildikleri içinmi boyle bi teklifle geldıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?