Faturalı hat

Faturasızdan faturalıya geçenlere var öyle kampanya. Sürekli olan bir şey zaten. :) taahhütün bitip de aynı tarifeyi daha fazla fiyatla sunmak istediklerinde hat değiştirir, sonra geri dönersin. Yeni gelenlere olan kampanyadan yararlanırsın. Mis. :)
Tabı cnm bi yıl dolduğunda degıstrcem :))

Valla ben de kullandım uzun yıllar ama operatorden operatore cok fark var misal kırmızı logolu operatore ıkı gun fatura gecsın hemen zammı yukluyor. Ve ona gectıgım ıcın bin pişman olmsutum ve yuz lıra cayma bedeli odegıp Baska operatore gectım simdi kafam rahat ve faturasız mis gibi benı oranın dakikada bir attıkları mesajlarda ayrı deli ediyordu.
Bna faturayı ödemek için 22 gün verildi .doğru anladıysam fatura gecsede 22 gün sure var

Valla hangi servisi kullandığına göre değişir mesela ben Vodafone da asla söz verdikleri gibi bir fatura geldiğini görmedim Turkcell’de hep aynı fatura geliyor ama

Valla hangi servisi kullandığına göre değişir mesela ben Vodafone da asla söz verdikleri gibi bir fatura geldiğini görmedim Turkcell’de hep aynı fatura geliyor ama
Ikısınıde
Kendilerine yaparlar sözü tutmayanlar en fazla bı yıl kalırsın sonra başka hatta gecersın onlarda müşteri kaybettıgıyle kalırlar

Back
X