- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.236
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Tabı cnm bi yıl dolduğunda degıstrcem :))Faturasızdan faturalıya geçenlere var öyle kampanya. Sürekli olan bir şey zaten. :) taahhütün bitip de aynı tarifeyi daha fazla fiyatla sunmak istediklerinde hat değiştirir, sonra geri dönersin. Yeni gelenlere olan kampanyadan yararlanırsın. Mis. :)
Bna faturayı ödemek için 22 gün verildi .doğru anladıysam fatura gecsede 22 gün sure varValla ben de kullandım uzun yıllar ama operatorden operatore cok fark var misal kırmızı logolu operatore ıkı gun fatura gecsın hemen zammı yukluyor. Ve ona gectıgım ıcın bin pişman olmsutum ve yuz lıra cayma bedeli odegıp Baska operatore gectım simdi kafam rahat ve faturasız mis gibi benı oranın dakikada bir attıkları mesajlarda ayrı deli ediyordu.
O nasıl oluyor otomatik odemebence uygun. ben de yeni geçtim. otomatik ödeme talimatı da verdim. kafam rahat.
Hic sanmıyorum zaten ilk faturayı Bı kac gun gecır anlarsınBna faturayı ödemek için 22 gün verildi .doğru anladıysam fatura gecsede 22 gün sure var
Yok ben her ihtimale karsı gecirmıyımHic sanmıyorum zaten ilk faturayı Bı kac gun gecır anlarsın
Bencede Pekı kırmızı renk logolu operatırmuyduYok ben her ihtimale karsı gecirmıyım
İki tane kırmızı logulu var sanırım :)) nasıl anlatsam.beyaz mavi yeşil kırmızıBencede Pekı kırmızı renk logolu operatırmuydu
Otomatik odeme bankaya talimat veriyorsun hesabında yeterli para oldukça bu paradan cekıyor gunu geldikçe aslında cok rahat Bı uygulamaO nasıl oluyor otomatik odeme
Anladm ıyımısOtomatik odeme bankaya talimat veriyorsun hesabında yeterli para oldukça bu paradan cekıyor gunu geldikçe aslında cok rahat Bı uygulama
Ceza yıcem simdi turkcelmıİki tane kırmızı logulu var sanırım :)) nasıl anlatsam.beyaz mavi yeşil kırmızı
Evet cok rahat bankayla ilişkin varsa oyle yapabilirsin gunu geldikçe hesaptan ceksınAnladm ıyımıs
Yok cnm TT .böylede ceza yermıyızCeza yıcem simdi turkcelmı
Yok cnm maalesef :)Evet cok rahat bankayla ilişkin varsa oyle yapabilirsin gunu geldikçe hesaptan ceksın
Ha anladım bende suan ondan kullanıyorum faturasız cok ıyı ben dıgerlerınden biri dıye dusunmustum ama sen yinede dikkat et fatura kesim tarihineYok cnm TT .böylede ceza yermıyız
Diğerlerinde kullnmstım memnun kalmadım hıc şimdikinden memnunum ama dediğin gibi dikkat etmek lazmHa anladım bende suan ondan kullanıyorum faturasız cok ıyı ben dıgerlerınden biri dıye dusunmustum ama sen yinede dikkat et fatura kesim tarihine
TT cnm :)/inşallah ceza almam .Tarife ve operatöru soyleyebilir misiniz cok iyiymis. Ben yillardir faturalidayim cok memnunum
IkısınıdeValla hangi servisi kullandığına göre değişir mesela ben Vodafone da asla söz verdikleri gibi bir fatura geldiğini görmedim Turkcell’de hep aynı fatura geliyor ama
Kendilerine yaparlar sözü tutmayanlar en fazla bı yıl kalırsın sonra başka hatta gecersın onlarda müşteri kaybettıgıyle kalırlarValla hangi servisi kullandığına göre değişir mesela ben Vodafone da asla söz verdikleri gibi bir fatura geldiğini görmedim Turkcell’de hep aynı fatura geliyor ama
Ancak reklamcıysanız ve durmadan onu översenız ceza alırsın bu şekilde vodafone dediniz diye veya türktelekom dediniz diye ceza almazsınız.TT cnm :)/inşallah ceza almam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?