Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah iyi,güzel haberler alırsınız masalım.daha önce farketmemişim bu yazıyı kronick.
annemin hastalığını bize yabancı bir şehirde tek başıma almıştım. o an için bunu tek başına taşımanın ağırlığı hemde ailenin diğer fertlerine haber vermek bana düşmüştü. çok zor günlerdi. annem akrabaların yanındaydı ve benden sonuçlar için haber bekliyorlardı. oysa ben hastane bahçesinden çıkamamıştım saatlerce orda öyleyece oturup ağlayıp durmuştum. akşam olupta geri dönünce anneme ankaraya gitmemiz gerektiğini söyledim. anladı hemen ve zaten güçlü bir kadındı ama o andan sonra dahada güçlü oldu sanki. ankarada onkolojiye yattık, yabancıyım bu hastalığa ve odamıza yeni kemoterapi almış bi kadın geldi yanındada kızı. öyle kötüydüki kemoterapiden dolayı durumu annem dediki'' boşver tedaviyi biz dönelim, kızcağızı görmüyormusun, aynı şeyleri sende benle yaşayacaksın '' dedi.
ve annem bir buçuk yıl boyunca kemoembolizasyon tedavisi gördü. çok ağır geçen bir süreçti bu. ama sonunda annemin morali ve inancı sayesinde atlattık gibi bir şey bu hastalığı. bu hafta son yapılan tehliller ve tomografinin sonuçlarına bakacaklar. iyi bir haber almayı umut ediyoruz..
nerelere götürdü bu yazı beni..
başınız sağolsun , allah sabır versin....
sevgili kronick yazını ağlaya ağlaya okudum 4 gün önce kaybettim kuzenimi bu illet hastalık yüzünden.. öylesine bakarken siteye okudum yazını içim acıyor arkadaşım, içim kanıyor , gencecik yaşta henüz 30larında 4 yaşında altın saçlı bir evlat, 1 ay sonra doğacak ve babasını asla göremeyecek bir evlat daha ve boynu bükük bir eş, yaralı ana baba bırakarak gitti gülen gözlü kardeşim . bu acı anlatılmaz da işte sayende bende az içimi döktüm..
Allah adaşım fatmaya rahmet kalanlara sabır ihsan eylesin...
çok zor, anlatılmıyor, kelimeler bu acılara yanıt vermiyor , içim yanıyor, içim acıyor...............
Ölüm, lütfen zamansız çalma kapıyı............