- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayse armanin bugünki yazisinda yok bu?
varmi linki cnm sende...
bana kalirsa yüzde yüz fake
o yüzden cok sasirdim...
ayse armanin bugünki yazisinda yok bu?
varmi linki cnm sende...
bana kalirsa yüzde yüz fake
o yüzden cok sasirdim...
Canım ben netten sadece son dakikaları takip ederim. Ben gazeteden okudum. Bugün Yılmaz Özdil vardı Ayşe'de. Ama bir kutucuk içinde bu konuyu da yazmış. Onun da bir kadın olarak midesi bulanmış... Bundan sonra kimse ahlak bekçiliği yapmasın gibilerinden bir şeyler yazmış. Belki kutucuk içinde not şeklinde olduğu için nette yoktur...
Yok hürriyette bulamadım,Yılmaz Özdil'dede yokDur bakayım Arman'ın yazılarına,bulursam eklerim buraya
Yok hürriyette bulamadım,Yılmaz Özdil'dede yok
İnşallah senin dediğin gibidir canım, gönül ister ki öyle olsun...
Ama şu gerçek mesela... Ben bu tecavüz sahnesinden sonra her yerde şu geyiği duymaya başladım;
"Fatmagül'ün suçu yok, biz onu Bihter sandık!"
Ho ho ho...
Türk erkeklerinin (hatta kadınlarının da) bilinçaltı yapısını yansıtıyor bu durum. Söz konusu kadın, Bihter karakteri gibi biriyse tecavüzü meşru karşılayabiliyoruz... Espiri diyip geçilmemeli...
Çirkiniz bazen... Hem de çok...
Yılmaz Özdil'de zaten yok. Ayşe Arman'ın yazısında Yılmaz Özdil var :) Ayşe büyük ihtimalle o bölümü sonradan eklemiş. Çünkü bir kutu içinde, not şeklinde o yazı bugünkü Hürriyet'te...
mustafa kıskancın tekiydi.şunu gyme böyle gezme
evlenselerde fatmaya hayatı zehir ederdi.böylesiyle ömür geçmez :hulya:
bihteri özledimmmm................
mirmirmirmir
facebooktan bir hamle daha 'dördü bir araya gelse bir tane behlül etmez' tövbe tövbe daha neler yazıcaklar bakalım
facebooktan bir hamle daha 'dördü bir araya gelse bir tane behlül etmez' tövbe tövbe daha neler yazıcaklar bakalım