- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte..belge rapor mapor hikaye,her şeyde olduğu gibi buradada katakullye gidecek fatmagül..fatmagül'ler bitmez bu ülkede..Bilader ben anlamıyorum, hastane raporu var, sperm örnekleri var, kıza birden fazla kişinin tecavüz ettiği asıllı belgeli ayan beyan ortada... Jandarma nasıl kanar böyle bir şeye, nasıl soruşturmaz.. merak ediyorum valla nasıl bağlayacaklar bu işi.
sanırım diziyi izleyen çoğunluk eşine sordu bu soruyu. Tabiki bende eksik kalmadım. Eşime sordum "sen mustafa olsaydın napardın"diye.
Adam ne derse beğenirsiniz:1shok:,
Çok zor bir zoru ama %51 bende kabul etmezdim"dedialsanaalsanasmile
Vay başıma.
İçimizde ne Mustafalar besliyormuşuz meğer.:umursamaz:
benim uyuz herifte diziye bakıyoruz selim nişanlı erdogan şirkete lazım ural üniv. kazandı falen filan diye zırvalıyolar kerim ben tek başıma yapmadım diyo ağlıyo mustafa evi yakıyo baktı baktı diyoki kız ne fatmagülmüşsün 5gencin ocagını söndürtdün diyo bogacadım az daha
sanırım oralarda karar yeri mahkeme değil,mahalle baskısı.
mustafa ailesinin sözüne baktı bence ailesi kabul etseydi mustafaya al sevdiğini götür gidin başka yerde hayatınızı kurun deseydi mustafa kabul edebilirdi bence fatmagülü asıl yıkan mustafanın tutumu oldu :gitme: bi insan seviyorsa ne olursa olsun bırakmaz gazetede şahit olmuştum bi kere adamın teki hayat kadınına aşık oluyor onu çekip çıkarıyor o hayattan evlenip yuva kuruyorlar gidiyorlar başka bi şehire ama kadının çalıştığı yerin adamları öldürüyordu ikisini de okuyunca çok etkilenmiştim gerçek sevenler hiçbir suretle vazgeçmez..
ama onun tipi sanki daha çalıkuşuna uygun gibi, bence olmuş:hulya:
ya bişi sorcam hani parmak izine bakılıyordu içki şişelerine bi cvp gelmedimi yoksa benmi kaçırdım