- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki İzmir de de böyle düşünenler vardır. Hele oraya yerleşen doğu göçlerini düşünürsek kesin vardır da. İzmirin yerlisi bir köyün ahalisiyle bu kadar keskin bir bakış açısında olması abes geldi. Tamam o kızı oğullarına almak istemeyebilirler ama ne bileyim kıza kirlenmiş mendil gibi bakmaları ve baskı yapmalarını abartı buldum. Kerim in annesini bile intihar ettirmişler. Belki de haklısındır bilemiyorum çok acı ya çok üzüldüm Fatmagülün haline bu akşam, özellikle Mustafa evi yakarken bakışı, annesinin bıçak gibi sözleri yıktılar kızcağızı, pis kadın git layığını bul ne demek alsanaalsanasmile
Peki o kız? tecavüzcüsü ile mi evli hala?
Umarım bu diziyi izlemiyordur, tüm yaralarını tazeler benneyaptımki
Tabi ki İzmir de de böyle düşünenler vardır. Hele oraya yerleşen doğu göçlerini düşünürsek kesin vardır da. İzmirin yerlisi bir köyün ahalisiyle bu kadar keskin bir bakış açısında olması abes geldi. Tamam o kızı oğullarına almak istemeyebilirler ama ne bileyim kıza kirlenmiş mendil gibi bakmaları ve baskı yapmalarını abartı buldum. Kerim in annesini bile intihar ettirmişler. Belki de haklısındır bilemiyorum çok acı ya çok üzüldüm Fatmagülün haline bu akşam, özellikle Mustafa evi yakarken bakışı, annesinin bıçak gibi sözleri yıktılar kızcağızı, pis kadın git layığını bul ne demek alsanaalsanasmile
Peki o kız? tecavüzcüsü ile mi evli hala?
Umarım bu diziyi izlemiyordur, tüm yaralarını tazeler benneyaptımki
Amin canım, ama bana yine de çok abartı geliyor.
Aynen pamuğum, her defasında sinirlerim geriliyor, izlemicem diyorum yine izliyorum :roflol:
Bence de abartmışlar çok, böyle olamaz, hele Urla gibi bir yerde,
Dediğin gibi evlenmek istemezler belki ama suçluymuş gibi de davranılmaz, vah vah denip acınır yani...
Bu yönden hiç gerçekçi bulmadım.
sizce gercekten böyle bir durumda bir erkek ne yapardi
terk edermiydi sevgilisini?
çok sakıncalı bi dizi.
sinema filmi olarak kalsaydı keşke.
Neden peki?
Neresi sakıncalıymış pardon?
İnsanlıktan çıkan tecavüz yanlıları izler de mağdur ettikleri zavallıların canının nasıl yandığını görürler de belki içlerinden birinin olmayan vicdanı sızlar !!!
Kimin vicdanı sızlıycak sorması ayıp ?
tecavüz eden vicdansız köpeklerin mi ?
dizi mi yola getirecek ?
nasıl mağdur ettiklerini bilmiyorlar mı ?
bunu beren saat oynayınca mı anlayacaklar ?
neresi sakıncalı olayına gelirsek tecavüz insanlık dışı bir olay . Bilirsiniz çoğu kadın tecavüzü gizli tutar. Toplumun baskısından dolayı. Ne olcak şimdi dizinin gidişatı ? tecavüzcüsüyle evlenip ona aşık olup mutlu mesut mu yaşıcaklar ?
Her dizi uzatıldığı gibi buda uzatılacak ve cılkı çıkacak.
ve dizinin bir gün sonuna geldiğinde insanlar yok artık diycek malum Türkiyede tutan diziler iyice yoldan çıkıyor ve iğrençleşiyor.
bu kadar hassas bir konu bayat dizi setlerinde konu alınabilecek bir şey değildir. hele ki şu an ki dizi sektöründe asla!!!
valla doğru söyledin.ayrıca kaynana derdi de çekerdi.bin kat iyisini buldumustafa kıskancın tekiydi.şunu gyme böyle gezme
evlenselerde fatmaya hayatı zehir ederdi.böylesiyle ömür geçmez :hulya:
Tek kelimeyle mide bulandırıcı... Tecavüzü bile oldukça avam ve sığ bir şekilde espiri konusu yapacak kadar cahiliz... Bu foto gerçek arkadaşlar, Ayşe Arman da yazdı bugün. Çok çirkin çok... Keşke gerçek olmasa...
Bu kadarı olamaz,sahiden gerçekmi bu foto,eh 2 kere yuh diyorum o zaman.