Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu emre kerimin kardesi DENIZLEN hoslasmiyormuydu ne olduda esmaya kaydi gonlu bu kisim olmamis sanki
13 haziran çarşamba yani dünden bahsediyorlar ama 4 ay sonrayı gösteriyolar biraz garip olmuş sanki tarihin böyle olması sonuçta bugün 14 haziran
Senin avatarda ki civciv dura dura kararmış mı ne Denizden hoşlanıyoduda baktı ki çocuk uzaklarda hayır yok olmuycak bunla tanıştı heralde zaten denizle aralarında bişey yoktu Bence deniz gülmutfağında ki çocukla konuşmaya başlıycak
ama fatmagul aylar oncesinden bahsediyor demin haziran temmuzda bir is yapamadim dukkanda dedi esma gili ise aldik dedi ya :26:
Onu demek istememiştim ben ama neyse canım
ne demek istedin kiz soyle allasen
Buarada çizelgende güzel olmuş güle güle kullan canım
ya demek istedim ki bizle aynı günde olupta 4 ay öncesinden bahsetmesi gerekmezmiydi diye düşündüm sonuçta biz 14 hazirandayız ya onlar henüz yaşamadığımız günlere gitmişler onu demek istemiştim
heee yani 14 haziran olacakti diosun karisik olmus zaten biraz o kadar uzattilar simdide finale sigdirmaya calismislar galiba mesela gereksiz yerler yerine gecen hafta bu yangin olsaydi ne bilem