Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beren saatteki farka bakin :) aski memnu zamani nasildi simdi nasil...
ama yinede cok güzel bi hatun
Çok doğal bir güzelliği var lakin harcıyor
evet aski-i memnu'da bir bolumde 3 kere kuvete giriyordu...burda 30 bolumde 2 kere falan yikanmistiryani beren o kadar iyi oyuncu ki rolünü yaşatıyor bana.bihterken ona bakınca armani kokusu gelirdi burnuma şimdi de buram buram tezek kokusu işliyor içime.bravo
Çok doğal bir güzelliği var lakin harcıyor
fatmagüle bu keceli sacla saldiriyolarsa, bihter gibi olsa tüm köy pesinden kosar, hatta resat yasaran dayi avukat bile kovalar lütfen yapimcilar söyleyin su fatoya bari sacini tarasin:115: yeni yataktan cikmis gibi bu ne gerci kerim bu haliyle agzinin suyu akiyo fatoya bide tarasa giyinsen süslense püslense kerim düser bayilir herlade
niye harcıyo skopum ki :26:
paraya para dediği zannetmiyorum..(ne dediğini ise hiç bilmiyorum :86:)
reklam filmleri,aralıklsız senelerdir ardarda süren diziler vs..
popülarite almış başını gitmiş..
öyle yada böyle beren saat gerçeği var mı türkiyede? var :92:
fatmagüle bu keceli sacla saldiriyolarsa, bihter gibi olsa tüm köy pesinden kosar, hatta resat yasaran dayi avukat bile kovalar lütfen yapimcilar söyleyin su fatoya bari sacini tarasin:115: yeni yataktan cikmis gibi bu ne gerci kerim bu haliyle agzinin suyu akiyo fatoya bide tarasa giyinsen süslense püslense kerim düser bayilir herlade
evet aski-i memnu'da bir bolumde 3 kere kuvete giriyordu...burda 30 bolumde 2 kere falan yikanmistir
niye harcıyo skopum ki :26:
paraya para dediği zannetmiyorum..(ne dediğini ise hiç bilmiyorum :86:)
reklam filmleri,aralıklsız senelerdir ardarda süren diziler vs..
popülarite almış başını gitmiş..
öyle yada böyle beren saat gerçeği var mı türkiyede? var :92:
Berene bak bide adama bak
bence fatmagül kerimle beraber arabaya bindikten sonra çemkiren hallerine olmasa bile eski mesafeli haline dönüş yapacak ve
''ben mustafa artık bizi rahat bıraksın ona karşı hiçbirşey hissetmediğimden emin olsun diye tuttum elini'' gibi birşey söyleyecek :97: