fatmagüüll öp öp öp öp kerimi öpp
şaka bi yana kızım akıllı ol kerim gibisini ömrü billah bulamazsın
keriiimm annem kıyamam ben sana ya kıskanıyorum valla senin aşkını var mı kıyıda köşede senin gibi seven...
mustafaa adam değilsin oğlum belli yavaştan kafayı yemeye başladın bu gazla yaşaranların tarafına geçersin.geç geç parayla değil mi...sana son bi şans aslında anlarsan şerefini tekrar kazanabilirsin hiçbişeyi geri getiremezsin belki ama vicdanının sızısını bi nebze dindirebilirsin
mukaddesss kızz fışkııı sen ne oynaksın anacım ya.pes diyorum pess.her yanın ayrı oynuyo.pacaların tutuştu yine.bu işin içine yine sen edicen gibi geliyo
ebe nineee ayy canımsın tamam mı.sen mutlulugu hakediyosun.geldi hemencecik yanı başında.avukatın yaralarını da sarabiilrsin.gerçekmiş giibi cok yakıştırdım sizi
selim kedicikk nolduu sanaa korktunmu hem kalıbından utanma hem de kork sen.beter olursun inş
erdoğann çakalll çok fenasn çokk.boyuna posuna bakmadan utanmadan sitem ediyo bi de.diğer koğuşta fatmagülden beter olasınız emi
münirr avukatlık rolü bi insana bu kadar oturur.o savcının aklına girersen ben de bişey demiyorum.hakkını vericem işini iyi yapıyosun da çaresiz kaldığn anları görmek çok hoşuma gidiyo
son olarak vuralll!!bak yakıışıklı pisliğini temizledin temizledin temizlemedin daha çok toslarsın.sen de kurtul biz de kurtulalım fatmagülde kurtulsun.eve kadar gelmeyi biliyodunn