Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu dizide başlasa artıksempatiksalakcinni
kıvançtan sonra diğerlerine beren nasl dayancakaklinialirimsmile
chess engin zengin çocuğu gibi ama zengin değil işte. 3 zengin çocuğuyla takılıyo ya ondan öyle görünüyo.
heeee anladımkaydirigubbakcemile5
dediğim gibi hülya başladıkaydirigubbakcemile3
"Tecavüz sahnesinde yastık yoktu"
Hülya Avşar, 1986’da oynadığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ filminin dizi versiyonunda rol alan ve tecavüz sahnesi için psikolojik destek aldığını söyleyen Beren Saat’e taş attı: “Ben o sahne için psikolojik destek almadım, yastık falan da kullanmadım"
16:14 | 08 Eylül 2010
Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’la sevişme sahnelerinde aralarına yastık koyduklarını söyleyen Beren Saat’e bir taş da Hülya Avşar’dan geldi. 1986’da oynadığı Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı filmin dizi versiyonunda rol alan Saat’in “Tecavüz sahnesi için psikolojik destek aldım” açıklamasını soran gazetecilere Avşar Kızı ilginç bir cevap verdi:
"BEN O SAHNEDE ZORLANMADIM"
“BEREN Saat’ in başarılı olacağına inanıyorum. Yeni jenerasyonun en başarılı isimlerinin başında geliyor. Ama tecavüz sahnesinin o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum. Ben o sahnede hiç zorlanmamıştım. Bizim zamanımızda öyle yastık filan da yoktu. Psikolojik destek alınacak bir sahne değil. Ben o sahne için hiç psikolojik destek almadım..."
Uğur Soysal / Habertürk
kızlar peki bu tecavüz olayından kızın nişanlısı haberdar oluyomu filmide izlemiştm ama o bölümü hatırlamıyorm
Herkese iyi bayramlar canlarım Şeniz a.s.