- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
keçinin sahibi keçiyi kesip köpek barınaklarına bağışlıcakmış, töre gereği herhalde:roflol:
anam bu daha felaket bir durum
ama keçiye de yazık yaakafamçokkarıştı
onun suçu ne?kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keçinin sahibi keçiyi kesip köpek barınaklarına bağışlıcakmış, töre gereği herhalde:roflol:
ciddimisinn :1shok: yok artık bizim insanımız gerçekten sapıtmış
anam bu daha felaket bir durum
ama keçiye de yazık yaakafamçokkarıştı
onun suçu ne?kaydirigubbakcemile3
valla ya, altta ki yorumlar daha ilginçti, yorumcunun biri tabii normal artık kadın o keçinin etinden sütünden, faydalanmak istemez yazmış ciddi ciddisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kuyruk sallamasaydısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya şaka bi yanada keçinin fotoyuda koymuşlar, fişlendi garip, artık sürünün yüzüne bakamaz:roflol:
aşkı memnudaki kavgalar burda masumane kalcak sempatiksalakcinni
görün bakınakannehir
tecavüzcülerde haklı çıkacak:roflol:
kavga çıkacağı kesinn sempatiksalakcinni
aşkı memnuda giyim makyaj takıya kadar moda oldular
hülya avşarın paçalı donu vardı beren de giyerse moda olur mu sengözlerimebaksanab
Selam herkese
Dizi ne zaman başlıyor kızlar :uhm:
Çok ilginç konusu var, ülkemizdeki alışagelmiş hale getirilen bir dram cidden.
Tüylerim ürperdi...
selam kızlar..ben bu diziyi pek izleyebileceğimi sanmıyorum ....hülya avşarın oynadığını izlemiştim ve çok etkisinde kalmıştım...oldukca acıklı bir dizi olacak gibime geliyor...ha bu arada bazen don kesin moda olur :)
dizi haftaya perşembe yayınlancakmış ne güzel bereni gene perşembe günleri ekranda görücez :dance:
engin akyürek e yakışcakmı zengin şımarık çocuk rolu ya, kıvança tam oturmuştu bu rol ama:hulya:
engin akyürek e yakışcakmı zengin şımarık çocuk rolu ya, kıvança tam oturmuştu bu rol ama:hulya:
Sen de Kıvançtan ayrı tutamıyosun bereni bir bütün olarak görüyosun heraldeaklinialirimsmile
evet, unuttun mu bunun adı aşksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
chess çık artık aşkı memnunun etkisinden kendine gel lütfen..Artık aşkı memnu bittiiiiiii artık fatma gül zamanıııııııııııııı:roflol:
reklamdaki berenin gözleri lens dimi kızlar çok parlıyo çünkü
aşkı memnuda sönüktü gözlerinin rengi
en büyük suçu, elbiseyle denize girmek. tüm vücut hatlarını fütursuzca sergileyen bir fatmagül kesinlikle yüzde yüz masum değildir. olamaz. ben şimdi elbiseyle denize gireyim, bana bile tecavüz edecek adam çıkar. eğri oturup doğru konuşalım.
alıntı:
kavga başlamış başka sitelerde :jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol:Al işte fatmagül suçlu oldu..:roflol:
bilse fistanla denize girer mi :1closedeyes::1closedeyes:alla alla bikiniyle girse ticavüz, mayokini giyse ticavüz, tanga giyse ticavüz, fistan giyse ticavüz...
ne giriyon kızım denize, senin neyine denizsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :roflol:
:roflol::roflol:chessim keçi hee :roflol: :roflol:
chessim keçi hee :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
bilse fistanla denize girer mi :1closedeyes::1closedeyes:
bulunduğu yerde bikinili tangalı kız dolu onlara bakarlar diye düşünmüşş
chess geçenlerde başka bi topiğede egsoz borusu fantezisi yazıyodun noluyo bugünlerde sana burda da bi keçi muhabbeti dönmüşsempatiksalakcinni