Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyh ne iğrenç bir sesi var bu berenin yaa niye niye niye bağırırken ıyyyyhhh dedim sanki tavuğu sıkmışsında ciyak ciyak bağırıo
ayyh ne iğrenç bir sesi var bu berenin yaa niye niye niye bağırırken ıyyyyhhh dedim sanki tavuğu sıkmışsında ciyak ciyak bağırıo
ayy mustafa ne güzel dedi boşnamıcam seni bıramıcam diee off sesi içimi titretti yaaaaaa
mustafa mı?
ayy mustafa ne güzel dedi boşnamıcam seni bıramıcam diee off sesi içimi titretti yaaaaaa
Adı bir bulut olsamda mustafaydı ya ordan karıştırdın
ayyy kızlar evet bir bulut olsamı çok izlerdim hiç kaçırmazdım o dizi için ölürdüm o yüzden aklımda engin akyürek hep mustafa olarak kalmıştır yaaa
Kocası mı? Ben babası olarak biliyordum:44:bir bilgi daha size...
bu fatmagül'ün suçu ne nin senaryosunu mu kitabını mı ne yazan adam ,vedat türkali,dizi de selim'in annesi var ya onun kocası oluyor (deniz türkali)
Kocası mı? Ben babası olarak biliyordum:44:
babası evet canım aynı zamanda Zeynep Casalininin dedesi yani deniz türkali Zeynep Casalininin annesi
Kocası mı? Ben babası olarak biliyordum:44:
Teşekkürler.Bir bilgide ben vereyim Fatmagül'ün köydeki evinin olduğu yer benim köyüm