- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bol bol hülya avşarın demeçlerini görürüz artık, müjde arın aşkı memnu demeçleri gibi:hulya:
beren gününde, beren saatindesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Nedir Bu "Gel Gel Kayıkçı"?
Ay Yapım tarafından Kanal D'ye çekilen, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi için tanıtım fragmanında Beren Saat, kendi sesiyle Yeni Türkü'nün "Kayıkçı" adlı şarkısını seslendiriyor. Sade ve dinlendirici bir tanıtım olmuş. Olmuş olmasına da, çok kilit nokta olan birşey var bu tanıtımda.
Beren Saat'in tanıtım boyunca elinden düşürmediği mendil, denizci olan nişanlısının mendili. Fatmagül, tecavüze uğradığı sırada bu mendili dişlerinin arasında sıkacak, manevi olarak nişanlısına sığınacak ama tabi sonrasında ona kimse kol kanat germeyecek. Kayıkçı şarkısı ise yine nişanlısının denizci olmasına ithafen söylenen bir şarkı.
Dizifilm.com
QUOTE=bihterist;14873597]Alıntıdır.
DİZİDEKİ OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ
Beren Saat: Fatmagül
Engin Akyürek: Kerim
Musa Uzunlar: Reşat
Sumru Yavrucuk: Ebe Nine
Murat Daltaban: Münir
Fırat Çelik: Mustafa
Buğra Gülsoy: Vural
Kaan Taşaner: Erdoğan
Engin Öztürk: Selim
Deniz Türkali: Perihan
Seda Güven: Meltem
Veda Yurtsever İpek: Ender
Esra Dermancıoğlu: Mukaddes
Bülent Seyran: Rahmi
Murat Daltaban Münir rolünde yer alacak.Fatmagül'ün abisini Bülent Seyran canlandıracak.Kendisi deliden çok saf görünümlü birini canlandıracak.Sumru hanım Kerim'i büyüten kişi rolünde.Murat ve Musa Beyler kötü karakterde birlikte hareket edecekler.
sinir olanlar izlemesin o zaman niye kendinize eziyet ediyosunuz ki :hulya:
amaaan ben bu engin akyürek i hiç sevmiyorum keşke ilgi çekebilecek başka birisi oynasaydı gıcık oldum şimdi
canım niye öyle diyosun ki sonuçtaa herkes fikrini söylemekte özgür sinir ola ola izliyorum çünki bir yapım tutunca insan izlemesede gözüne sokuyorlar sürekli gündemde tutarak eee merak işte insan izliyorkaydirigubbakcemile3 şahsı fikrim berenin oyunculuğunu beğenmiyorum beğenenlar çok ama nedense hemen savunmaya geçiliyor beğenmek zorunda değilm öyle değil mi yerimseniben herkes fikrini belirtmekte özgür