Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi araştırayım dedim filmini ve afişini buldm
akannehir
fatmagülün suçu eskiden bihter olmasıymış :))
bkz. Fatmagül'ün Suçu Ne ? Cevap : Eskiden Bihter Olması xD | Facebook
:roflol::roflol::roflol::roflol: eee bihter olursan sonunda fatmagül yaparlar adamı :roflol::roflol:
Tanıtım fragmanını ben de izledim gene çok güzel olmuş bence :) Sadece bu diziyle ilgili değil genel olarak güzel bir fragman olmuş kanal d bu tanıtım filmini iyi yapıyor geçen seneki de güzeldi :)
ya şimdi bi kölü kızı için bu dekolte çok değil mi, hemide kırmızı, kesin kuyruk sallamıştır bukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaşlar fora yine bu arada
ya şaka bi yana da filmde ki gibi çamaşır yıkarken mi tecavüze uğrıcak acaba, öyle olursa çok saçma olur yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ben demiştim tecavüze uğrayan beren olursa tecavüzcüler haklı diyen çıkar burda diye:roflol:Bak kuyruk sallamıştır diyosunkaydirigubbakcemile3
ya şimdi bi kölü kızı için bu dekolte çok değil mi, hemide kırmızı, kesin kuyruk sallamıştır bukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaşlar fora yine bu arada
ya şaka bi yana da filmde ki gibi çamaşır yıkarken mi tecavüze uğrıcak acaba, öyle olursa çok saçma olur yasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:Ben demiştim tecavüze uğrayan beren olursa tecavüzcüler haklı diyen çıkar burda diye:roflol:Bak kuyruk sallamıştır diyosunkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hey gidi eski aşkı memnu kavgaları
kesin kuyruk sallamış diyen çıkar bak görürüsün, hatta hak etmiş diyen bile olabilirkaydirigubbakcemile5