Gelinlik Modelleri Fatih'te gelinlikçi

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar 6-7 temmuzda düğünüm var.fatihte önerebileceğiniz gelinlkçiler varmı?ben edirneliyim ama istanbuldan almayı düşünüyorum en çok fatihte varmış ama gelinlikçi bilmiyorum.fiyatlar acaba kaçla kaç arasında değişiyor acaba?

Fatih gelinlik cennetidir
Gelinlikçiler pasajı vardır bisürü
Moda evleri vardır
İllaki zevkinize ve büçenize göre bi gelinlik bulursunuz

Edirneli misinn???? ben de :))) düğünün edirnede mi olcak canımmm???

sadece fatihe değil, gelmişken kadıköye de bakın.

evet kadıkoydeki gelinlikçileri ben daha çok beğendim hattaa... ben aralıkta gidip bakmayı düşünüyorum düğünüm haziranda.... ama kpss denen illete hazırlanıyorum aynı zamanda oyuzden herşeyimi şubata kadar bitirmek ve kafamı rahatlatmak istiyorum...

Cnm önce nasıl bir gelinlik istediğine karar ver. benzer model gördüğün bir yere diktirebilirsin. bir de ayırdığın bütçede çok önemli
fatihte çok çeşitli fiyatlar var

edirne'nin ilçesinde olacak benim düğünüm uzunköprüde.nişanlığımı diktirdim pek istediğim gibi olmadı şimdi hiç uğraşmak istemıyorum diktirmekle.istediğim model kabarık kat kat dantelli olacak etekleri biraz düşük olabilir ama fazla değil ben ztn çok zayıfım.boyum1,65 falan kilom 49

ben düğün zamanında fatihi alt üst etmiştim en güzelleri sevgi moda evi, esra moda evi ve en en güzelleride nuans moda evideydi...ama kısmet bakırköydeymişşş ordan aldımmm

canım benim gorumcemin de düğünü oldu o da fatihten aldı boyu 160-165 arası kilosu da 45 falandı.. oyuzden senin hazır gelinlik bulman çok zor.. beğendiğin modeli sana göre dikerler tekrar.... istersen onun gelinliğini yukleyebilirim istersen... bi gör?

Canım ben yeni sipariş verdim 2 hafta falan oluyor. Araştırmalarıma göre fatihte en uygun gelinliği gelinlikçilerf çarşısının içinde bulursun cadde üstünde fiyat farkı 1000 lira civarı oluyor. Ben gelinliğimi gelinlikçiler çarşısında Beyzanur modaevinde diktiriyorum kadın önce herşeye yaparım ederim diyodu sipariş verdikten sonra kuyruk olmaz, duvak kötü duruyor, işlemeyi kaldırmayalım falan demeye başladı. Gelinliğimin dikimi vs herşeyi çok güzel aslında ama kuyruksuz olmaz gibi geliyo Ben tavsiye ederim gelinlikçimi ama istediğin herşeyiyaptır diret yani ben yaptım sen yapma

fatih gelinlikçilerine geçen yine sinirlendim. siteden bir arkadaşımızın beğenip fotoğrafını götürdüğü, gayet basit, tül üzerine çiçekli bir gelinliğe 8000 lira fiyat çekmişler inanabiliyor musunuz !!! Kiralaması da 4500 lira. Aman yesinler.

Ben gezerken, fransız danteli olmayan bir dantelle ipek olmayan bir organzeyle uygulanacak modelim için 2500 lira istemişlerdi, aynı kalite kumaşlar için kadıköydekilerin verdiği fiyat 1500-1700 arasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…