Meltoo Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2008 1.065 6 116 40 Ankara 12 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Meltoo #1 Zekai Tahir Burak Araştrma hastanesinin dr una gidiyordum. Dr umun ilgisizliği ve hastanedeki skandallardan dolayı bırakmaya karar verdim. Bi kaç arkadaşım bu hastaneyi tavsiye etti ama fikrinizi ve önerilerinizi duymak istiyorum. Teşekkürler
Zekai Tahir Burak Araştrma hastanesinin dr una gidiyordum. Dr umun ilgisizliği ve hastanedeki skandallardan dolayı bırakmaya karar verdim. Bi kaç arkadaşım bu hastaneyi tavsiye etti ama fikrinizi ve önerilerinizi duymak istiyorum. Teşekkürler
Asortie bun@luzumvar.. Kayıtlı Üye 1 Kasım 2007 9.319 604 448 39 12 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Meltoo #2 canım merhaba bende doğumu burada yapacağım son ayda oraya gideceğim fiyatları falan öğrendim bende iyi şeyler duydum eltimde orada doğum yapmış zaten
canım merhaba bende doğumu burada yapacağım son ayda oraya gideceğim fiyatları falan öğrendim bende iyi şeyler duydum eltimde orada doğum yapmış zaten
ozlemBLK Guru Kayıtlı Üye 9 Kasım 2007 2.111 119 323 12 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Meltoo #3 benımde arkadasım orada dogum yaptı cokda memnun kaldı cevredekı herkese tavsıye edıyor